Hírek

Női kézilabda csapatunk

Dátum: 2023. május 16
Női kézilabda csapatunk egy DVSC elleni rangadón aratott győzelemmel zárta a szezont hazai pályán, a lelkes és szépszámú szurkolótábor előtt. A szezon végén visszavonuló játékosainktól a hazai közönség előtt búcsúztunk. Köszönjük nekik a klubnál töltött éveket, játékperceket! 🙏👏💙🤍
Hajrá Nyíradony!

🏀Kosárlabda csapatunk eredményei:

Dátum: 2023. május 16
Dátum: 2023.04.25.
DEAC ÖREGFIÚK - NYÍRADONY VVTK 72-67 (14-14,21-23,21-17,16-13)
Dátum: 2023.05.04.
NYÍRADONY VVTK - DEAC ÖREGFIÚK 54-57 (17-13,16-13,12-13,9-18)
▪️Terdik Tamás edző:
Korábban búcsúztunk, mint szerettünk volna…
Nem sikerült továbbjutni az első rájátszás fordulón így számunkra véget ért az idei kosár szezon.
A terv egyszerű volt, összeérni az alapszakaszban hozni az extrát a rájátszásban. Az évek során ez a receptúra sokszor dobogós helyre juttatott minket, azonban idén nem tudtunk magasabb fokozatra kapcsolni. Hiába váltottunk, mégis úgy éreztük, hogy üresben maradt az autó. Egy két apró sérülés, terem problémák a téli időszakban, elhúzódó idők a meccseink között elég volt ahhoz, hogy idén elmaradjon az a bizonyos extra, ami eddig jellemezte a csapatot az éles meccseken.
Edzői, csapat és egyéni szinten kell és tudunk is fejlődni és remélem, hogy szeptemberben ismét pattogtathatunk a kedvenc kék/fehér mezeinkben.
Végül a 2x MVP, 1x NBA bajnok Giannis Antetokounmpo szavait idézném…
„A sportban nincs kudarc…a sportban lépések vannak a siker irányába.”

⚽️Felnőtt labdarúgó csapatunk

Dátum: 2023. május 16
NYÍRADONY VVTK - DEAC FUTBALL NONPROFIT KFT. 2-0 (1-0)
Összeállítás: Rácz T. Gyurina J. Perényi R. Nagy K. Kántor T. Nagy M. Bara M. Bogár M. Bányász A. Daru I. Ignáth T. (Illés G.) (Vass G.) (Kiss G.) (Tömöri L.)
🥅Góllövők: Nagy Krisztián (2)
▪️Dán Ferenc edző:
Kicsit tartottam a mérkőzéstől mert a Deac az a csapat aki már kétszer is megvert minket! Volt tehát miért visszavágni ! Egy fiatal csapat aki ha rutint szerez sokra hivatott lesz a jövőben! Most még a mi rutinunkkal nem tudtak mit kezdeni és ha nehezen is de megérdemelt győzelmet arattunk! Sorozatban ez volt a hatodik győzelmünk! Ez sem rossz teljesítmény a fiúktól! Gratulálok nekik! Két forduló van hátra a bajnokságból a kitűzött célt már teljesítettük !Ha mind a két mecset megnyerjük biztos az ezüstérem! Tehát van miért még küzdeni!

⚽️U16 csapatunk

Dátum: 2023. május 11
MONOSTORPÁLYI SE - NYÍRADONY VVTK 1-4 (0-2) 
Összeállítás: Kökényesi Cs. Hauler Á. Pozsák N. Balogh K. Lengyel M. Jónás J. Horváth L. Balogh D. László R. Farkas Gy. Szabó I. (Nagy Cs.) (Rása M.) (Balogh Zs.) (Kincses Sz.) (Orosz D.) (Farkas J.)
🥅Góllövők: Balogh Diego (3) Balogh Krisztián (1)
▪️Veres Gábor edző:
Nehezen kezdtük a mérkőzést, kellett 15 perc hogy felébredjünk, de utána az egész meccsen a mi akaratunk érvényesült, csak az ellenfél kapusán múlott, hogy nem lett nagyobb a különbség.

Nyíradony Város Verseny- és Tömegsport Klub


Copyright © 2023 NVVTK

Közösségi média