Hírek

⚽️Felnőtt labdarúgó csapatunk

Dátum: 2023. március 06
Bestrong SC -Nyíradony VVTK 0-1 (0-0)
Összeállítás: Rácz T. Gyurina J. Nagy M. Perényi R. Nagy K. Kántor T. Bányász A. Bara M. Bogár M. Daru I. Ignáth T. (Szilágyi Z.) (Gáll F.) (Vass G.) (Kiss G.) (Kapusi M.) (Kerecsen Gy.) (Tömöri L.)
🥅Góllövők: Kántor Tamás (1)
▪️Dán Ferenc edző:
Nehéz mérkőzésre számítottam mert a Bestrong a pontjai nagy részét hazai pályán szerezte! Élvezik a hazai pálya adta előnyöket, műfüves pálya, ezen edzenek ez látszik is hogy ez kedvez nekik! De csapatom ha a ziccereit belővi ez lehetett volna egy sima győzelem is ! A védekezésünk továbbra is jól teljesít és le tudtuk hozni nullára a mecset ez megint döntő volt hogy nem kaptunk gólt! A győzelemhez gratulálok , most már a következő mecss a fontos számunkra!
Elemzési adatok és hirdetések megtekintése
 
Az összes reakció:
1
 
 

U15 futsál csapatunk 2023.02.27.⚽️⚽️

Dátum: 2023. március 01
Nyíradony VVTK - NÁDUDVARI SE 6-3 (2-1)
Összeállítás: Szabó I. Rása M. Balogh D. Balogh Zs. Sie M. (Hauler Á.) (Farkas J.) (Orosz D.)
🥅Góllövők: Balogh Diego (3) Sie Márk (1) Rása Máté (1) Hauler Ármin (1)
▪️Veres Gábor edző:
Sajnos a sok beteg miatt nem tudtunk teljes kerettel neki indulni a mérkőzésnek, de így is egy erős csapat állt rendelkezésre akik mindent megtettek a győzelemért ami 3 pontot ért.

U19 csapatunk 2023.02.26⚽️

Dátum: 2023. március 01
NYÍRADONY VVTK - JÓZSA SE 1-0 (1-0)
Összeállítás: Kökényesi Cs. Pozsák N. Balogh A. Illás G. Balogh K. Rézműves R. Sarkadi T. Rézműves L. Balogh I. Molnár Á. Szórádi Á. (Varga Á.) (Kovács D.) (Nagy A.) (Bakó R.) (Mertin J.)
🥅Góllövők: Szórádi Ádám (1)
▪️Veres Gábor edző:
Az első félidőben jó volt látni, hogy tudtuk alkalmazni az edzésen begyakorolt dolgokat és ennek hamar meg is lett az eredménye, mivel már az 5. percben megszereztük a vezetést ami a végeredmény is lett.
Elemzési adatok és hirdetések megtekintése
 
Az összes reakció:
2
 
 

Felnőtt labdarúgó csapatunk 2023.02.26⚽️

Dátum: 2023. március 01
NYÍRADONY VVTK - JÓZSA SE 2-0 (1-0)
Összeállítás: Rácz T. Bogár M. Daru I. Ignáth T. Perényi R. Nagy K. Gáll F. Kántor T. Bányász A. Nagy M. Bara M. (Juhász J.) (Szilágyi Z.) (Tömöri L.) (Vass G.) (Kapusi M.) (Kiss G.) (Kerecsen Gy.)
🥅Góllövők: Bányász Alex (1) Nagy Krisztián (1)
▪️Dán Ferenc edző:
Sajnos az elsőfordulóban nem sikerült Balmazújvárosból elhozni a 3 pontot sokan fáradtan és fásúltan játszottak ami az én felelősségem is mert nem volt friss a csapat! Ennek sajnos vereség lett a vége de ilyen is van ! A Józsa ellen már egy sokkal frisebb agresszívabb csapatot láttam és ennek még is lett az eredménye! Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki mind a 2 félidőben de sajnos a kapu előtt rendre rossz döntéseket hoztunk, ezért lett csak 2-0 végeredmény, de a legfontosabb a 3 pont! A hozzáállás amit láttam az biztató volt számomra. Gratulálok minden játékosomnak, szúrkolóinknak akik most is mellettünk álltak. Köszönjük a szúrkolást! Megyünk tovább.

Nyíradony Város Verseny- és Tömegsport Klub


Copyright © 2023 NVVTK

Közösségi média