loader
logo


Kézilabda Híreink

Serdülő csapat 

Balmazújvárosi LKSE - Nyíradony VVTK 41- 6

Összeállítás:Rácsai Hajnalka 2, Horváth Angéla 1, Varga Fruzsina, Erdei Janka Imola, Vidó Kinga Viktória, Briz Lili, Zelenák Vanessza 1, Pataki Gréta, Hutka Dorina Dorottya 2, Balogh Emília

Kerezsi Nikolett edző: Az előző meccs után bizonyítani szerettek volna a lányok. Túlvédekezték a meccset, ami folyamatos kiállításokhoz vezetett, így többnyire emberhátrányban dolgoztunk. Sok szép megoldást láttam, azt is, hogy akarnak, de a kapufa szétlövése sajnos nem ér pontot. 

Tabella: 10.hely, 14 mérk (0Gy, 0D, 14 V 159:458) 0 pont 

 

U11-es csapat 

Móricz Sándorné Henrietta edző: Hétvégén újabb két meccsen vett részt a lány u11 csapat. 

Mindkét meccset szèpen hozták a lányok. Határozottan ügyesen vèdekeztek, így nem sok lehetőséget adtak az ellenfèlnek a gólszerzèsre. Támadáskor sikerült megvalósítani az eddig tanultakat. 

Elfáradva, de boldogan utazunk haza.

  

 

U9-es és U8-as csapat 

Bertalan Zoltán edző: 2022 . 04.10.-én Játszották a legkisebb utánpótlás csapataink a soron következő tornájukat. Az U-8-as csapatunk  Balkány ISE és a Kalmár DSE csapataival játszottak. Mivel ezeknél a korosztályoknál nincs eredményszámolás ezért nem a számszaki eredmény hanem az edző szemével látottak alapján értékelem a gyerekek teljesítményét . A legutóbbi tornán a kicsik kiemelkedő,dicséretes teljesítményét most nem sikerült megismételni. Nem is hasonlított a játékuk az előző tornán nyújtott teljesítményükhöz. Nagyon figyelmetlenül,kapkodva kézilabdáztak. Ők most voltak úgy megilletődve mint legutóbb az U-9-esek voltak. Bőven a tényleges tudásuk alatt játszottak. Ebből a csapatból egyedül Birki Krisztina teljesítménye emelkedett ki, aki hatalmasat küzdve próbálta a hátán vinni a csapatot. De hát tudjuk hogy egy fecske nem csinál nyarat.

Az U-9-es csapatunk ezen a hétvégén a Balmazújváros LKSE és a Hajdúnánás SK III. csapataival játszottak. Nagyon kíváncsian vártam én is ezeket a mérkőzéseket , mert ez a csapat volt az akik az előző tornán teljesen " lefagytak ".De örömmel mondhatom hogy a gyerekek kellemes meglepetést okoztak. Nyugodtan gondolkozva kezdtek kézilabdázni aminek meg is lett az eredménye és igazi örömkézilabda lett belőle. Az egész csapat sokkal jobban teljesített mint legutóbb. De természetesen a jók között is voltak még jobbak akiket külön is szeretnék kiemelni.Karsai Hanna és Szathmári Dorka mezőnyjátékosok , valamint a két kapusunk Kovács Gitta és Illés Liza teljesítménye volt kiemelkedő. Csak így tovább lányok.