loader
logo


Labdarúgó híreink

Felnőtt csapat

Nyíradony VVTK - Hajdúsámson 0-1 (0-1)

Összeállítás: Rácz T, Gyurina j, Perényi R, Nag yK, Kántor T, Gáll F(Kiss G), Bara M, Bogár M, Daru I, Kovács Gy (Ungvári P), Tömöri L (Vass G)

Gráma István edző:  Mezőnyben egyenrangú  ellenfelei voltunk a Sámsonak! Viszont ha hazai pályán nem tudunk gólt rúgni akkor  úgy nehéz meccset nyerni,és mivel mi kaptunk egyet így még a az 1 pontra sem voltunk jók ! Ez van ! Többször mondtam hogy az ellőrefelejátékunk az nem az igazi ma is ezt éreztem ! Csinálják becsülettel de a kapú előtt nem hozzunk jó döntést! A futbalhoz szerencse is kell amivel mi ma hadilábon álltunk! Egyszer ad egyszer elvesz! ez ilyen játék! További sok sikert a Sámsonak! Sokat kell még dolgozni hogy az ilyen meccset is meg tudjuk nyerni!

Tabella: 8.hely, 22 mérk (10 Gy, 3D, 9 V 34:39 G.A) 32 pont 

 

Ifjúsági csapat 

Nyíradony VVTK - Hajdúsámson 2-3 (1-3)

Összeállítás: Bacsó D, Makkai A, Nagy A, Illés G, Szabó K, Magyar Cs(Szórádi Á), Nagy A (Ferencz L), Nagy G, Rézműves R (Ferencz J), Kapusi M

Gáll ferenc edző: 

Tabella:9.hely, 19 mérk (7 Gy, 2D, 10V 44:84 G.A) 22 pont

 

U16-os csapat 

Tiszacsegei VSE - Nyíradony VVTK 1-0 (1-0)

Összeállítás:Kökényesi Cs, Szabó Sz, Nagy A, Balogh K, Szabó G, Horváth L, Ferencz L (Lengyel M), Sie M (Balogh J), Molnár Á, Lakatos D (Horváth N), László R(Győri L)

Baranyi Bence edző: 

Tabella: 4.hely, 17 mérk (11 Gy, 0D, 6V 62:43 G.A) 33 pont