loader
logo


Labdarúgó híreink

Felnőtt csapat 

Nyíradony VVTK - Derecskei LSE 2-0 (2-0)

Összeállítás: Lukács L (Vass G), Gyurina J, Perényi R (Szilágyi Z), Nagy K, Kántor T, Gáll F(Bara M), Bogár M, Kiss G( Ungvári P), Daru I, Rácz T, Tömöri L

Dán Ferenc edző: Első szempontunk az volt hogy megszerezzük a 3 pontot hazai pályán ! A felkészülés alatt a védelem megszerzésére volt a fő szempontom hogy ne kapjunk sok gólt ! Úgy látom hogy ez kezd összeállni! Az előre játék még akadozik de ezen kell dolgozni tovább, hogy minél jobb legyen ez is ! A mérkőzésen a taktikai utasításokat a fiúk betartották!  Így elégedett voltam a csapat hozzáadásával!  A mérkőzést 2-0 Megnyertük! 

Tabella: 10.hely, 16 mérk (6Gy, 3D, 7V 24:35 G.A) 20 pont

 

U19-es csapat

Nyíradony VVTK - Derecskei LSE 5-2 (2-1)

Összeállítás: Bacsó D, Illés G (Balogh A), Kapusi M, Sarkadi T, Horváth M, Török I(Molnár Á), Magyar Cs, Nagy G (Mertin J), Szabó S, Bakó R (Szórádi Á)

Kerezsi Tamás edző: Vasárnap hazai pályán rendezték első tavaszi bajnoki mérkőzését U-19-es csapatunknak. Sok visszatérő játékos lehetett látni a csapatban, ami stabilabbá tette a játékunkat  és a gólok számában is mutatkozott. Egész mérkőzés alatt fegyelmezett játékot mutattunk, így nem forgod veszélyben a győzelmünk.
Gratulálok a csapatnak.

Tabella: 10.hely, 14 mérk (4GY, 1D, 9V 33:78 G.A) 12 pont