loader
logo


Labdarúgó híreink

Nyíradony VVTK - Hajdúböszörményi TE 3-0 (1-0)

Összeállítás: Szakács D, Daru I (2), Horváth M , Vass G, Perényi R, Botos Zs, Nagy T (1), Bara M (NAgy K), Tömöri L, Kiss G (gáll F), Rácz T

Gáll ferenc edző: A mai napon egy nagyon jó ellenféllel találkoztunk, viszont mi pedig nagyon jó napot fogtunk ki és megérdemelt győzelmet arattunk a szezonzáró mérkőzésen!

U19-es csapat

 Nyíradony VVTK - Hajdúböszörményi TE 4-5 (1-3)

Összeállítás: Szórádi Á, Szabó S, Illés G, Nagy D, Lakatos D, Magyar Cs, Horváth L, Török I

Gáll Ferenc Edző : 

U16 csapat 

Egyeki SBSE- Nyíradony VVTK 4-5 (3-3)

Összeállítás: Kökényesi Cs, Szilágyi L, Balogh A, Lengyel M, Sie M(Balogh T), Nagy A, Szabó Sz, Bakó R, László R, Horváth L, Ferencz L 

Baranyi Bece edző:  Sok beteg és hiányzó ellenére végig magabiztosan játszottunk , sok kihagyott helyzet miatt szorosabb lett a mérkőzés, de a lényeg, hogy győzelemmel zártuk ezt az évet.

U13-as csapat 

Összeállítás: Moldován Sz, Gyökös D, Rása M, Gönczör M, Szabó I, Balogh Á, Varga L, KErek L, Orosz D

Kerezsi Tamás edző:

 

 

Körzetközpontok tornája

Gyurina János edző: 

Döcögősen indult a torna, az első meccseken nem nagyon találtuk a játékunkat, kissé megilletődött volt a társaság. A kieséses szakaszban azonban nagyon feljavultunk, jó meccseket játszottunk nagyon jó ellenfelekkel szemben. Ezek a programok és a regionális tornák nagyban hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez. Van rengeteg aspektusa a játéknak amiben fejlődnünk kell, illetve javítani kell egy-két jellegzetes hibát, de összességében nagyon elégedett vagyok a Nyíradony körzet csapatával és szeretném megköszönni a körzetünk egyesületeinek és edzőinek együttműködését. 

Résztvevő csapatok: Hajdúszoboszló KK, Berettyóújfalu KK, Balmazújváros KK, DSI KK, DEAC, Nyíradony KK