Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hírek

Ifjúsági csapat 

Szerencs VSI - Nyíradony VVTK 18-16(8-8)

Összeállítás: Kezdők: Kapus : Kis Petra, Szél: Koszorús Boglárka, Jónás Rebeka, Beálló Kiss Zsófia, Átlövő: Ossik Bettina, Kertész Réka, Garbacz Panna
Góllövők: Kis Zsófia 8, Kertész Réka 3,Garbacz Panna 2, Szabó Szabina, Ossik Bettina, Jónás Rebeka 1-1-1.
Edző: Flaskova Mónika : A mérkőzésen voltak nagyon szép dolgok, sajnos a végjáték hajráját túl izgultuk, sajnos még nekünk nem adatott meg ilyen szoros eredmény, az ilyen szituációkat is tanulni kell. A csapatot dicsérni tudom a hozzáállásért. Gratulálok az ellenfélnek.

Tabella: 9.hely, 6mérk (0Gy, 0D, 6V 83:174 G.A) 0 pont 

Serdülő csapat 

DSI- Nyíradony VVTK 29-7(14-4)

Összeállítás: Kezdők: Kapus: Csekenyák Alexa, Szélsők: Hutka Dorina, Koszorús Boglárka, Átlövő: Erdei Janka, Kertész Réka, Szabó Szabina, Beálló: Varga Fruzsina
Gól lövő : Szabó Szabina, Kertész Réka, Varga Fruzsina 2-2-2, Hutka Dorina 1.
Edző: Flaskova Mónika: Az első félidőben láttam a gyakorolt elemeket, mozgásokat még ha hibákkal is, a második félidőre elfáradtunk.
Gratulálok az ellenfélnek.


Tabella: 8.hely, 6mérk (0Gy, 0D, 6V 83:174 G.A) 0 pont


 

U13-as csapat 

Nyíradony VVTK - Balmazújvárosi LKSE 3-26 (2-11)
Csenger VKC -Nyíradony VVTK 15-13 (7-6)

Összeállítás: Briz L, Vidó K, Orosz F, Gilányi R, Balogh E, Kertész K, Molnár K, Pataki G, Rácsai H, Zelenák V
Edző : Orosz Melissza: Mindkét meccsen nagyot küzdöttek a lányok. Nagyon ügyesek voltak az első nagy gól arányú mérkőzésen is. Küzdöttek az utolsó pillanatig és bátrabban támadtak a kapu felé. A második mérkőzésen már látszott a fáradtság és a koncentráció hiánya. DE végig kemények tudtunk maradni végülis adok-kapok mérkőzés volt, aminek a végén a Csenger jött ki jobban. Mi elfáradtunk a sok átlövések és a ziccerek kihagyásával. Hajrá Nyíradony!


U12-es csapat 

Hajdúnánás SK II.-Nyíradony VVTK 31-3 (16-1)
Hajdúnáns SK I. - Nyíradony VVTK 58-1 (27-0)
Összeállítás: Vidó K, Kelemen K, Mátyus J, Gilányi R, Dévai D, KErezsi H, Vámosi L, Szemán Zs, Balogh E, Horváth J
Edző:
Orosz Melissza helyett Flaskova Mónika nyilatkozott, ő kísérte el a gyerekeket a mérkőzésre: A hétvégi  mérkőzéseket a Hajdúnánás csapatával játszottuk.Az első mérkőzésen kértem a játékosokat, hogy ne izguljuk túl a meccset, érezzük jól magunkat a pályán, élvezzük a játékot, fussunk, törjünk rá a kapu irányába és lőjünk kapura,nem baj ha hibázunk közben, máshogy nem tudjuk megtanulni begyakorolni. Nagyon ügyesen megoldottuk a tudásunk szerint, nagyon elfáradtunk, kifutottuk magunkat.
A második mérkőzésen is próbálkoztunk, de lehetett látni, hogy az első mérkőzés sokat kivett belőlünk.
Lehetett látni, érezni a csapatok közti különbséget az ellenfelek több éve gyakorolnak együtt, mi még nagyon kezdők vagyunk.
Köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem segíthettem a lányoknak, öröm volt nézni a mosolygós arcukat meccs után is az eredménnyel ellentétben, nem szomorkodtunk.
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek