Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége

Felnőtt csapat 

 

Nyíradony VVTK - MM Hajdúszoboszló SE 0-4 (0-1)

Összeállítás: Rácz T. – Vass G., Gerghel E. (Lukács L.), Szakács D., Perényi R., Czibere B. (Vonház B.), Olajos G., Gyöngy T., Bara M., Fábri D., Botot Zs. (Bacsó D.).
Edző: Gráma István: Jól kezdtük a mérkőzést. Kiegyenlített játék folyt a pályán. Szervezett és fegyelmezett védekezésünkkel a meccs első periódusában nem tudott mit kezdeni a Szoboszló. Aztán a mérkőzés előrehaladtával fokozatosan fölénybe kerültek, és így a kidolgozott helyzetek alapján is megérdemelt győzelmet arattak. Gratulálunk nekik, és további sok sikert kívánunk! Mi pedig dolgozunk tovább, és építjük a jövő csapatát.

Tabella: 10.hely, 14 mérk (4GY, 1D, 9V 31:38 G.A) 13 pont U19-es csapat 

Nyíradony VVTK - MM Hajdúszoboszló SE 0-4 (0-1)

Összeállítás: Bacsó D ( Kovács K), Fecskovics M( Magyar Cs), Nagy A, Mészáros K, Demeter T, BErn B ( Szórádi Á(1)), Török I (1), Kovács B, Kovács M, Illés L, Kapusi M 
Edző: Gyöngy Tamás: Az öltözőben azt beszéltük meg a srácokkal,hogy ezt a szériát amiben vagyunk nyújtsuk tovább és búcsúzzunk szépen a hazai közönségtől és éreztem is azt,hogy,úgy megyünk ki a pályára,mint akik számára csak a győzelem elfogadható.Ehhez és az előző fordulókhoz képest,mintha nem is az én csapatomat láttam volna,lagymatag,erőtlen focizni nem akaró játékosokat,így kétség sem férhetett a vendégsikerhez! Remélem az utolsó őszi fordulóban visszakapom a CSAPATOMAT!

Tabella: 9.hely, 13 mérk ( 4Gy, 2D, 7V 34:34 G.A) 14 pont U16-os csapat 


Kabai Meteorit SE - Nyíradony VVTK 
A mérkőzés elmaradt. 


<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek