Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége

Felnőtt csapat 

Hajdúnánás FK- Nyíradony VVTK 4-3(2-3)

Összeállítás: Rácz T, Kónya Cs ( Vass G), Perényi R, Nagy M ( Fábri D), Czibere B, Olajos G (2), Gyöngy T(1)(Gáll F), Bara M, Botos Zs, Szakács D, Gerghel E, 
Edző: Gráma István: Az elmúlt fél évben művészi szintre fejlesztettük azt, hogy hogyan kell egy félig megnyert mérkőzést elveszíteni. Ebben mi vagyunk a legjobbak. Ki lehet emelni a három joker-játékos ténykedését is, akik hétről-hétre szeretnék a mérkőzések kimenetelét befolyásolni. Labdarúgó pályafutásuk során ez az érzés biztos kimaradt eddig és így próbálnak kompenzálni. Egyúttal gratulálunk a hazaiaknak.

Tabella: 10.hely, 13 mérk (4Gy, 1D, 8V 31:34 G.A) 13 pont U19-es csapat 


Hajdúnánás FK - Nyíradony VVTK 0-3(0-0)

Összeállítás: Bacsó D, Mészáros K, Demeter T(1), Lukács L, Berba B, Szórádi Á(1), Kovács B, Kerekes B, Illés L, Kapusi M, Nagy A (1) 
Edző: Gyöngy Tamás: Sajnos különböző okokból 11 játékosom jelent meg a mérkőzésen és ebben benne volt két kapus is!a srácok az első félidőben aránylag jól megoldották amit kértem tőlük,de a játék nem volt annyira jó!a félidőben átbeszéltük a dolgokat és úgy éreztem, hogy ezt a meccset még fogjuk nyerni,kicsivel több fegyelemmel és egymás biztatásával!kijöttünk a második félidőre és egy,olyan csapatot láttam amit mindig kérek,csúszva-mászva, egymásért küzdve minden taktikai utasítást betartva egy csodás győzelmet arattunk!büszke vagyok minden játékosra és köszönöm a hozzáállást!

Tabella: 9.hely, 12 mérk ( 4Gy, 2D, 6V 32:27 G.A) 14 pont U16-os csapat 

Nyíradony VVTK - Monostorpályi SE 8-5(5-1)

Összeállítás: Balogh T, Mosek T(1), Csecsődi R, Illés  G, MAkkai A, Balogh J, Balogh I (1), Török I (3), Lakatos D, Lakatos M, Molnár Á  
Edző: Gáll Ferenc: A mai mérkőzésre már mindenki egészséges volt és meg is lett az eredmény mivel nagyszerű támadójátékot bemutatva magabiztosan nyerte meg a csapat a hazai mérkőzésünket! A védekezésen még mindig van mit javítani de az eredmény így is bíztató.

Tabella: 7.hely, 9mérk ( 2Gy, 2D, 5V 21:41 G.A) 8 pont 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek