Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége

Felnőtt csapat

Hajdúhadházi FK - Nyíradony VVTK 2-4 (1-2)

Összeállítás: Rácz T, Perényi R, Gáll f (2) (Fábri D), Nagy M (Vass G), Czibere B (1), Olajos G (1), Kónya M, Gyöngy T, Bara M, Botos Zs (Demeter T), Szakács D

Edző: Gráma István: Sajnos nem tudtam jelen lenni a mérkőzésen, ezért edző kollégám elmondása alapján nyilatkoznék. Végre csapatként is jól teljesítettünk, illetve a szerencse is kicsit közrejátszott a mai győzelmünkben. Úgy gondoljuk, hogy az egész mérkőzést tekintve megérdemelten hoztuk el a három pontot. Reméljük, ezzel új lendületet tudunk venni a hátralévő fordulókra. Gratulálok a csapatnak, és további sok sikert kívánunk a hazaiaknak. 

Tabella: 10.hely, 11 mérk ( 4Gy, 1D, 6 V28:27 G.A) 13 pont 

 U19-es csapat 

Hajdúhadházi FK- Nyíradony VVTK 3-3 (1-1)

Összeállítás: Lukács L, Mészáros K, Kovács M (1), Pásztor D (Illés L), Berna B, Török I (1), Szórádi Á (Bacsó D), Kovács B, Vonház B, Kapusi M, Kerekes B (1) (Fecskovics M) 

Edző: Gyöngy Tamás:
 A mérkőzésen sajnos óriási hibákat követtünk el,az utóbbi időben most játszottunk talán a legrosszabbul,de még így is megvolt az esélyünk a győzelemre,ugyanakkor a hazai csapatnak is,így ezáltal sajnos igazságosnak mondható döntetlen született.

Tabella: 11.hely, 10 mérk ( 2Gy, 2D, 6V 26:27 G.A) 8 pont

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek