Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége

Felnőtt csapat 
 

Nyíradony VVTK - Monostorpályi SE 3-4 (1-3)

Összeállítás: Rácz T, Vass G ( Fábri D ), Kónya Cs, Perényi R, Gáll F (2), Czibere B (1), Olajos G, Kónya M, Gyöngy T, Bara M, Szakács D
Edző: Gráma István: Az első félidőben egy 3 gólos előnyt ajándékoztunk ellenfelünknek. Elkerülhető egyéni hibákból aztán sikerült a mérkőzésbe visszajönni 3–3-ra, majd az utolsó percekben megpróbáltuk megszerezni a győzelmet, ami nem sikerült. Ez megbosszulta önmagát és ellenfelünk megnyerte a mérkőzést, amihez gratulálok. Viszont a csapatom erejét mutatja, hogy 3 gólos hátrányból sikerült visszajönni a mérkőzésbe és ez nagy pozitívum a jövőre nézve.

Tabella: 9.hely, 8 mérk (3Gy, 1D, 4V 22:20 G.A.) 10 pont 


U19-es csapat 
 

Nyíradony VVTK - Monostorpályi SE 0-0

Összeállítás:Bacsó D ( Szórádi Á ), Pásztor D, Mészáros K, Kovács M, Berna B, Kovács B, Kovács D ( Török I ),  Vonház B, Illés L, Kapusi M, Fecskovics M
Edző: Gyöngy Tamás: A mérkőzés elejétől fogva jó felfogásban,jó mentalitással játszottunk,megvoltak a lehetőségeink bár ezek inkább távoli lövések voltak,mint ziccerek!A félidő vége előtt két sajnálatos sérülés miatt,mind a két cserelehetőségemet elhasználtam,így már nem tudtunk változtatni a második félidőre,mert volt aki így is sérülten maradt a pályán,így utólag ezt az egy pontot nagyra értékelem!büszke vagyok a srácokra,a sérülteknek pedig gyors gyógyulást kívánunk!

Tabella: 14.hely, 7mérk (0Gy, 1D, 6V 6:22 G.A) 1 pont

U16-os csapat 
 

Nyíradony VVTK- Nádudvari SE 1-1 (0-1)

Összeállítás: Makkai A, Csecsődi R, Bakó R, Illés G, Baloögh J, Mosek T (1), Lakatos D, Beri R, Molnár Á, Lakatos M, Balo9gh T ( Balogh P)
Edző: Gáll Ferenc: A mai mérkőzésre is nagyon elszántan mentek ki a srácok jól is kezdtünk,mint minden meccsen de ahogy az szokott lenni egy ellentámadás végül az addig helyzetet sem kialakító vendégcsapt megszerezte a vezetés amit meg is tartott a szünetig.
A második félidőben egy lapáttal rátettünk és ki is tudtunk egyenlíteni.
Küzdöttünk a győztes gólért rengeteg helyzetet alakítottunk ki de a győzelmet már nem tudtuk kicsikarni így maradt a döntetlen.


Tabella: 8.hely, 4 mérk (0Gy, 2D, 2V 3:13 G.A) 2 pont 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek