Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége


Felnőtt csapat 
 

Nyíradony VVTK - DEAC 1-0 (0-0)

Összeállítás: Rácz T, Kónya Cs ( Vass G), Perényi R, Gáll F, Nagy M (Botos Zs), Czibere B, Olajos G ( Vonház B), Kónya M, Gyöngy T, Bara M, Szakács D 

Edző: Gráma István: Megerősített DEAC ellen sikerült jó színvonalú és kiegyenlített mérkőzést játszani. A szerencsének köszönhetően sikerült a 3 pontot itthon tartani. Gratulálok a csapatomnak a hozzáállásért és további sok sikert az ellenfelünknek!

Tabella: 9.hely, 7mérk (3Gy, 1D, 3V 19:16 G.A) 10 pont 


 

U19-es csapat

Nyíradony VVTK - DEAC 1-4 (1-2)

Összeállítás: Bacsó D (Szórádi Á), Lukács L, Mészáros K, Kovács M, Szabó K, Berna B, Kovács B (Fecskovics M), Kovács D, Illés L, Nagy A, Kapusi M
Edző: Gyöngy Tamás: A szokásoknak megfelelően nagyon jól kezdtük a mérkőzést, helyzeteket alakítottunk ki és a vezetést is megszereztük,De sajnos ahelyett,hogy eldöntöttük volna a mérkőzést, a félidő vége előtt két ártalmatlan szituációból is gólt kaptunk!Sajnos a második félidőt is úgy kezdtük ahogy abbahagytuk az elsőt és az ellenfél gólokkal büntetett!ezután akartak próbálkoztak a srácok,de egy kiállítás végkép letaglózott minket és nem maradt hátra más,mint gratulálni ellenfelünknek!

Tabella: 15.hely, 6mérk (0Gy, 0D, 6V 6:22 G.A) 0 pontU16-os csapat 

Létavértes SC'97- Nyíradony VVTK 9-1 (6-0)

Összeállítás: Molnár Á, Lakatos M, Illés G, Makkai A, Lakatos D, Mosek T, Török I, Beri R, Ferenc L, Balogh T
Edző: Gáll Ferenc:A mai mérkőzésre is sajnos csak 11 en utaztunk el ami annak fényében is rossz előjel volt,hogy a bajnoki címre is esélyes Létavértes csapatàval mérkőztünk meg. Az első félidőben màr komoly hátrányba kerültünk igaz a srácok küzdöttek amig csak bírták. A második félidőben már sokkal jobban játszottunk de így ae tudtuk elkerülni a nagy arányú vereséget.
Jövöhéten bízunk a jobb folytatásban!


Tabella: 7.hely, 3mérk (0Gy, 1D, 2V 2:12 G.A) 1 pont  

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek