Hírek

<< vissza az előző oldalra

A Labdarúgó szakosztály eseményei

A 2019/20-as szezoonra a labdarúgó szakosztályban jelentős változások történtek. A felnőtt csapat edzéseit Gráma István (B licenszel) edző irányítja, az U 19-es csapatopt Gyöngy Tamás (C licenszel) edző vezeti, az U 16-osoknak Gáll Ferenc (D licenszel) edző, az U13-11-es csapatak az edzője Orosz János ( B licenszel), az U 9-es csapaté Kerezsi Tamás (C licenszel), az U 7 és az óvodás korúak edzéseit Csige Ádám ( B licenszel ) edző irányítja.

A legjelentősebb változás a felnőtt csapat keretében történt és a következő játékosok igazoltak el együttesünktől:

Nagy Gergő és Vasas Tamás Ausztriában, Nagy Attila és Gyurina János Hosszúpályiban, Szűcs Zoltán és Papp Nándor Mátészalkán, Kiss Imre, Fúró Zsolt  és Takács András Nyírmártonfalván, Bákonyi Norbert Monostorpályinál, Kerecsen József  pedig Újfehértón folytatja a labdarúgó pályafutását. 

Meg kell jegyeznünk, hogy már van olyan játékos aki megbánta, hogy eligazolt és jelezte, hogy az őszi időszakban szeretne vissza jönni. 


A következő játékosok érkeztek együttesünkhöz:

Botos Zsolt Debreceni Sportcentrumtól, Czibere Balázs Hosszúpályiból, Fábri Dávid és Sinka Ábel Derecskéről, Gráma István és Urszuly János Nyírbéltekről, Gyöngy Tamás Hajdúszoboszlóról, Ilyés Bence DVSC-DLA-tól, Kerekes Bence, Nagy Máté és Szakács Dániel Hajdúböszörményből, Kónya Csaba, Rácz Tamás és Vass Gergő a DEAC-tól, Kónya Márió Encsencsről, Makkai István Encsencsről, Perényi Roland Hajdúnánásról, Szilágyi Zoltán Nyírmihálydiból, Olajos Gergő pedig a Victoria Bammentalból Németországból. 


A csapat eddigi felkészüléséről Gráma István edző az alábbiakban vélekedik:

Mint látható a felnőtt keret alapos változásokon ment keresztül, nem volt egyszerű 18 új igazolást véghez vinni. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag a komplett felnőtt csapat kicserélődött. Egyénileg úgy gondolom sikerült megyei szinten jó játékosokat igazolni akikkel előbb utóbb hasonlóan jól fogunk szerepelni mint azt az előző években megszokhatták a Nyíradony szurkolói. Ehhez azonban időre és sok sok meccsre van szükség együtt, mert a csapat lelkét az összeszokottság és az egymással való baráti kapcsolat adja, ami sajnos jelenleg még nálunk hiányzik, mivel ezek a srácok pár kivétellel nem is ismerték egymást ezelőtt. A fent leírtak ismeretében reális célkitűzés ebben a bajnoki évad őszi felében, hogy a tabella első 8 csapata között végezzünk, aztán úgy gondolom, hogy a tavaszi fordulókban már lehetünk ettől bizakodóbbak is. Ennek megfelelően a szurkolóinktól türelmet és buzdítást szeretnénk kérni a mérkőzéseken, hogy segítsenek ők is pozitív, építő jellegű légkört kialakítani a csapat körül, mi ezt minden mérkőzésen a legjobb tudásunkkal szeretnénk meghálálni!


<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek