Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hírek

Felnőtt csapat 

Nyíradony VVTK - Vasas SC 33-32 (19-16)

Összeállítás: Kun G, Sztancs A, Tóth A, Zelizi F, Sopronyi A, Vancsa b, Csáki V, Varga N, Virág K, Orosz m, Borgyos P, KEnyeres B, Sigér P, Siska P, Kelemen G
Edző: Sándor László : Fordulatos mérkőzést játszottunk a Vasas ellen. Az első félidő derekáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd egy 5 perces rohanást követően 10:6-ot mutatott a kijelző a Nyíradonynak. Ezt az előnyt sikerült megtartani, biztos vezetéssel mentünk pihenni. A második játékrész közepéig minden zajlott aszerint, ahogy a szünet előtt abbahagytuk. Aztán jött a fekete leves... 12 perc alatt egy gólt sikerült okoznunk, így a 47. percben 5 találattal vezetett a vendég csapat. Ki kellett kérnünk az utolsó időkérésünket, ami után magunkra találtunk, 7:0-ás rohanást produkáltunk, így az utolsó 3 percre 2 gólos előnnyel mentünk be. Ebből egyet sikerült megtartani, így 33:32-re sikerült legyőznünk a Vasas csapatát, és megszereztük a nagyon értékes 2 pontot, így megtartottuk a tabellán a második helyet.

Tabella: 2.hely, 18 mérk ( 13GY, 1D, 4V 563:517 G.A) 27 pont Ifjúsági csapat 

Nyíradony VVTk - Alsózsolcai KSC 19-31 
Összeállítás: Kis P, Kiss E, Barnucz V,  Szabó Sz, Vargics L,Jónás R, Garbacz P
Edző: Flaskova Mónika:Gratulálok az ellenfél ügyes játékához.

Tabella: 7.hely, 13 mérk (1Gy, 2V, 10 D 212:394 G.A) 4 pont 


Serdülő csapat 

Nyíradony VVTK - Arany Sárkány Nyírbátor 21-28 (13-15)

Összeállítás: Szabó Sz , Kiss E, Mihaly R, Fele P, Marmor E, Kiss-Rimay H, Kertesz R, Erdei J, Ádámku L (Gulacsi K), Dobre M, Kocsis A ,Brejan B.
Edző: Csengeri Csongor: Reményeket dedelgettem ezzel a merkozessel kapcsolatba. Talan, ha Bacsarszki es Vecsei is jelen lettek volna sikerul is, de egyebbkent messzemenoen elegedett vagyok a lanyok teljesitmenyevel. Nagyon sokat fejlodtek amiote egyutt vagyunk . Ma is ateltunk olyan szituaciot amelyben meg nem volt reszuk.

Tabella: 13.hely, 22 mérk ( 3Gy, 0D, 19 V 332:671 G.A) 6 pont 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook