Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége

Felnőtt csapat 

Hajdúnánás FK - Nyíradony VVTK 2-0

Összeállítás: Bákonyi N(Bacsó D), Szűcs Z, Kerecsen J (Gáll F), Gyurina J, Fúró Zs, Nagy G(Nagy A), Vasas T, Takács A, Lakatos B, Kiss I, Bara M 
Edző: Antal István: Mérkőzés eredménye nem mutatja azt hogy az ellenfél egy eltört kapura rúgással és egy megpattanó lövéssel találta el a kapunkat melyből gól lett. Mi a legnagyobb helyzeteket is kihagytunk így pont nélkül távoztunk. Sajnos kapusunk súlyos sérülést szenvedett, gyors gyógyulást kivánunk neki!

Tabella: 4.hely, 21 mérk (15Gy, 2D, 4V, 60:27 G.A) 47 pont 


U 19-es csapat

Hajdúnánás FK - Nyíradony VVTK 1-1 (0-0)

Összeállítás: Bacsó D, Lukács L, Mészáros K, Demeter T, Veres G, gerhgel E, Gerghel Gy, Rácz J, Vonház B, Kapusi M (Nagy A), Berna B (Kertész I)
Edző: Kerezsi Tamás: Vasárnap az U19-es csapatunkkal Hajdúnánáson vettünk részt a bajnokság 22. fordulójában. A nánásiak a tabella első helyéről várták a találkozót, mi pedig a 4. helyről. A mérkőzés eredménye 1-1 lett amivel bizonyítottuk, hogy a csapatunk akár az első is lehetne, ha 2-3 mérkőzésen jobban figyelünk. Ezzel a ponttal továbbra is a 4. helyen állunk. Gólszerző: Gerghel Erik.

Tabella: 4.hely, 22 mérk (14Gy, 4D, 4V 94:36 G.A) 46 pont 

U16-os csapat 

Józsa SE - Nyíradony VVTK 5-5 (1-3)

Összeállítás: Szórádi Á, Kovács b, Csecsődi R, Illés G, Balogh R, Péteri P, Réder L, Nagy G, Török I, Balogh D, Mosek T
Edző: Kerezsi Tamás: Nagyon jó iramú mérkőzésen az első játékrészben sikerült megszerezni a vezetést, de sajnos  sok egyéni hibát követtünk el, így ez csak a döntetlenre volt elegendő. 

Tabella: 7.hely, 16 mérk (7Gy, 1D, 8V 71:64 G.A) 21 pont 

U14-es csapat 

Józsa SE- Nyíradony VVTK 9-0 (4-0)

 Összeállítás: Kökényesi Cs, Szenyita M, Balogh A, Balogh K, Balogh I, Beri R, Bakó R, Németi K, Molnár Á, Bákonyi S
Edző: Gyurina János: 

Tabella: 10.hely, 16 mérk (0Gy, 3D, 13 V) 2 pont Április 6-án szombaton került megrendezésre az OVLSE és az MLSZ szervezésében " Az egy életen át kell játszani" Senior Labdarúgó Torna 2. fordulója a Debreceni Egyetemen, a DASE pályán. 
Tudjuk, hogy nagy szükség van a csapadékra ami a Debreceni helyszínre meg is érkezett és minden mérkőzést ha nem is szakadó de csepergő esőben játszottunk le.  A kedvezőtlen időjárás ellenére senki nem sérült meg, a átékosok nagy kedvvel játszottak. 


Eredmények:

Nyíradony - DASE 0-1
Érmihályfalva- Nyíradony
Érmihályfalva-DASE

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook