Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hírek

Felnőtt csapat 
 

OXXO Energy Orosházi NKC - Nyíradony VVTK 22-23 (12-13)

Összeállítás: Kun G, Sztancs A, Zelizi F, Sopronyi A, Vancsa B, KElemen G, Csáki V, Varga N, Siska P, Virág K, Orosz M, KEnyeres B, Sigér P
Edző: Sándor László: A hosszú utazás rányomta bélyegét a mérkőzés elejére, a hazai csapat 5:1-es rohammal kezdte a találkozót. Időkérés után rendeztük a sorokat, a 20. percben már 8:6-os nyíradonyi vezetést mutatott a kijelző. Egy gólos vendég előnnyel zárult a félidő, melyet a 40. percre 4 gólosra növeltünk. ekkor megsérült Kenyeres Barbara, így irányító nélkül maradt csapatunk, az utolsó 10 perc nagy küzdést hozott, és a csapatmunkának köszönhetően egy góllal tudtunk nyerni az Orosháza vendégeként, mellyel a képzeletbeli dobó második fokára léptünk fel.

Tabella: 2.hely, 17 mérk (17 mérk (12Gy, 1D, 4V 530:485 G.A) 25 pont 


Serdülő csapat 

Nyíradony VVTK- Nyíregyházi SN KFT 11-28 (3-16)

Összeállítás: Barcsa A, Fele P, Kiss E, Vecsei L, Mármor É, Mihály R, Brejan B, Kiss-Rimay H, KErtész R, Erdei J
Edző: Csengeri Csongor:Már az elején látszott, hogy a két csapat nem ugyan az a kaliberű.Támadásban, lányaink igazi kis harcosok voltak. Helyenként egészen jó, ötletes és kreatív megoldásokkal. Először láttam a csapatmunkát, a tudatosságot a játékban, bejöttek a helycserés támadások , bejátszások, majdnem minden alkalommal eljutottunk a lövésekhez, tényleg keveset hibáztak. Ha bemennek a kapufák, ha majd sikerül jobban elhelyezni az átlövéseket, bizom benne, hogy az eredményeinken is meg fog látszani. Bár vesztettünk, de EGYENES DERÉKKAL jöhettünk le a pályáról. Dicséretet érdemel az egész csapat, de kiemelném: Mihály Réka, Vecsei Laura, Kertész Réka es Fele Patricia teljesítményeit.

Tabella:13. hely, 20 mérk (2Gy, 0D, 18 V 290:623 G.A) 4 pont  

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook