Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat 

 

Nyíradony VVTK-- Levendula Hotel FKSE Algyő 46- 25 (22- 10)

Összeállítás: Varga (kapus), Csáki 8, Sopronyi 6, Kenyeres 3, Siska 8, Vancsa 4, Kelemen 4, csere: Virág (kapus), Kun 5, Sztancs 1, Tóth 2, Zelizi 1, Orosz, Sigér 4,
Edző: Köstner Vilmos:50 percig fej-fej mellett haladtunk, a jól és lelkesen játszó Szegeddel, az utolsó 10 percben viszont, megtörtünk fizikailag és lelkileg is. A fizikai fáradtság a hazaiak nagy tempója miatt volt, a lelki megtörés, az egész mérkőzésen egyoldalúan bíráskodó játékvezetők miatt volt. A hazaiak a végjátékban megérdemelten szerezték meg a pontokat, nekünk fegyelmezettebb, jobb védő és kapus teljesítmény kellett volna a győzelemhez.


Tabella: 5.hely, 2mérk ( 1Gy, 0D, 1 V 75:61 G.A) 2 pont 

Ifjúsági csapat 

Nyíradony VVTK - VKK Nyírbátor 25-25 ( 11-12)

Összeállítás:Kezdők: Kapus: Kis Petra, Szél: Barnucz Viktória, Hutka Dóra, Beálló: Kiss Petra, Átlövők: Ossik, Bettina, Vargics Liliána, Jónás Rebeka. 
Gól lövők: Barnucz Viktória 12, Hutka Dóra 6, Döbre Melissza , Vargics Liliána 2, Kiss Zsófia , Ossik Bettina 1.

Edző: Flaskova Mónika: A csapat hozzáállása a mérkőzéshez értékelhetetlen, Gratulálok az ellenfél játékához küzdéséhez.

Tabella: 5.hely, 1mérk ( 0Gy, 1D, 0V 25:25 G.A) 1 pont 

Serdülő csapat 

Nyíradony VVTK - Bőcs KSC  10-25 (4-15) 
Összeállítás: Kiss E, Döbre M, Bacsárszki K, Szabó Sz, Kiss N, Mihály R, Fele P, Ádámku L, Kocsis A, Vecsei L, Vitonescu E

Edző: Nyakó Zoltán :A mérkőzés elején az ellenfél hatalmas fölényre tett szert, ennek oka a lányok izgulása, lámpaláza volt. Mire magukhoz tértek, már szél-malom harcot vívhattunk. A védekezés elég jól sikerült, a támadáson van még mit csiszolnunk. A beidegződéseken kell sokat javítanunk, illetve a csapatszellem fogalmát kell még elsajátítanunk. Bízom benne, hogy idővel sikerülni fog a hibákat kijavítani és ez által növelni önbizalmukat.

Tabella: 10.hely, 2mérk ( 0Gy, 0D, 2V,  22:35 G.A) 0 pont  

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook