Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat 

Nyíradony VVTK - Levendula Hotel FKSE-Algyő  46-25 (22-10)
Tápiószele-Nyíradony edzőmérkőzés: 37:19


Összeállítás: Kun G, Sztancs A, Tóth A, Zelizi F, Sopronyi A, Vancsa B, Kelemen G, Csáki V, Varga N, Siska P, Virág K, Orosz M, Kenyeres B, Sigér P
Edző: Köstner Vilmos: Tápiószele NB II-s csapata ellen, a továbbjutáson kívül értéket nem képvisel, ugyanis nagyon gyenge játékkal értük el. Egyedül a sérülése után, Orosz Melissza teljesítménye volt jónak értékelhető.
Kiváló teljesítményt nyújtva a támadásban ,ilyen különbséggel is, megérdemelten győztük le az Algyőt. Kirobbanó erőben, végig jósebességgel és jó egyéni  teljesítményekkel biztató szezonkezdést produkált a csapat, melyből mindenki kivette a részét.


Tabella: 1 hely, 1mérk (1Gy, 0D, 0V 46:25 G.A) 2 pont

Serdülő csapat

Szalézi DSE Kazincbarcika - Nyíradony VVTK 20-18 (7-11)

Összeállítás: Ölyűs A, Böbre M, Kiss E, Vecsei L, Szabó Sz, Vitonescu E, Bui B, Mihály R, Kocsis A, Ádámku L
Edző: Nyakó Zoltán: Fegyelmezett játékszellem uralta végig teljesítményüket. Az első öt percben 4-0-ra vezettünk, későbbiekben ez a gólarány hatra növekedett a mi javunkra. A második félidőben kétszer játszottunk emberhátrányban.

Tabella:8.hely,1 mérk ( 0 GY,0D,1V 18:20 G.A.  0 pont

U 14-es csapat 

Nyíradony VVTK - Ibrány SE 10-4 (7-2)
VKK Nyírbátor - Nyíradony VVTK 13-11 (9-4)

Összeállítás: Abai B, Hutka D, Varga F, Csekenyák A, Kun B, Szatmári K
Edző: Bertalan Zoltán:Akik ott voltak minden dicséretet megérdemelnek.Egy kapus és négy mezőnyjátékossal végigküzdötték a mérkőzéseket,úgy hogy egy hajszál hiányzott a kettős győzelemhez.Az első mérkőzés teljesen rendben volt.A második mérkőzésre nagyon elfáradtunk,de így is a vége előtt egy perccel döntetlennél mi támadtunk a vezetésért,de sajnos egy rövidzárlat miatt két alapvető hibát is vétettünk,ami miatt sajnos elmaradt a csoda.

Tabella: 3.hely, 2mérk ( 1GY, 0D, 1V 21:17 G.A) 2 pont

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook