Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat

Nyíradony VVTK- Eszterházy KFSC 19-28(11-12)

Összeállítás: Molnár (kapus), Kun 1, Sopronyi 4, Kenyeres 3, Tóth 3, Vancsa 2, Bordás 3
csere: Varga (kapus), Zsólyomi, Sztancs, Bocska 1, Kudor, Sigér 2


Edző: Köstner Vilmos: Kiváló első félidőt produkált csapatom, mely Kudor nélkül játszott aki a bemelegítéskor jelezte, hogy nem vállalja a játékot, vádlijában húzódás miatt. Ez sajnos nagy veszteséget jelentett, mert nélküle a csapat játéka lassúvá, ritmustalanná vált. A II. félidőben elfáradó csapatomat fokozatosan őrölte fel az Eger, mely kiváló kapusteljesítménnyel fokozatosan elhúzott. A Nyíradony ennek ellenére kiváló tavaszi szereplésének köszönhetően, a 9.helyen végzett, és a rendkívül nehéz bajnokságban megőrizte NB I/B-s tagságát, saját erejéből.

Tabella: 9.hely, 26 mérk( 12Gy, 0D, 14 V 718:748 G.A.) 24 pontNyíló Akác fesztivál

Összeállítás: Ádámku L, Csekenyák A, Hutka D, Lakatos E, Mihály R, Koszorús B, Varga A, Varga V, Kocsis A

Edző: Bertalan Zoltán: A szezon zárásaként az U-13-as csapattal részt vettünk Érmihályfalván a Nyíló Akác fesztivál keretében megrendezett kézilabda tornán. Rajtunk kívül a házigazda egyesület ,valamint a nagyváradi sportiskola 2005-ös csapata vett részt. Az első mérkőzést a nagyváradiakkal játszottunk,és hatalmas küzdelemben 11 : 11 - es döntetlent értünk el,úgy hogy az utolsó 30 másodpercben két ziccerünk is volt a győzelemhez.

A második mérkőzést a házigazda csapattal játszottunk,ahol gyengébb kezdés és súlyos egyéni hibák után sikerült rendezni a sorokat és 16 : 8 -as győzelmet arattunk. Mivel a házigazda csapat a nagyváradiaktól is kikapott,így egyforma ponttal de kettővel jobb gólkülönbséggel a mi csapatunk nyerte a tornát.

A gyerekek nagyon jól érezték magukat,kitűnő volt a vendéglátás,szívesen megyünk jövőre is.


<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek