Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat 

Nyíradony VVTK -Hajdúnánás SK 30-27 (13-10)

Összeállítás: Varga (kapus), Kun 1, Sopronyi 10/7, Kudor 2, Kenyeres 9, Vancsa, Bordás 4,
csere: Molnár (kapus), Zsólyomi, Sztancs, Tóth 2, Bocska, Sigér 2
Edző: Köstner Vilmos:Nagy csatában, a vártnak megfelelő taktikai harcban, közepes teljesítménnyel sikerült a 2 pontot megszerezni. Sajnos alkalmazkodtunk a Nánás lassú játékához, hosszú lefolyású támadásai révén elkerülhető gólokat kaptunk beállóból, illetve Lévai áthúzásai után, pedig ezekre készültünk. Végig uraltuk a mérkőzést, de kihagyott szélső és beálló ziccereink miatt, nem tudtuk jobban leszakítani a szívós vendégeket. Jól teljesített Kenyeres, Kőrizs-Sopronyi, Varga Nóri és Sigér Petra.

Tabella: 7.hely, 22mérk ( 11GY, 0D, 11V 608:612 G.A) 22 pontIfjúsági csapat 

Nyíradony VVTK- Szent István OKSI SE 12-41 (8:24)

Összeállítás: Kapus Kis Petra, Szél: Barnucz Viktória, Hutka Dóra, Beálló Magyar Bettina, Átlővő: Ossik Bettina, Vargics Liliána, Varga Cintia.
Gól lövők: Ossik Bettina 6, Üveges Annamária 3, Barnucz Viktória 2, Hutka Dóra 1.
Edző: Flaskova Mónika: A lányok küzdöttek nem mondhatok semmi rosszat a csapatomra, sajnos a kevés csere lehetőség miatt hamar elfáradtunk sokat hibáztunk. Gratulálok az ellenfélnek.


Tabella: 12.hely, 19 mérk (0GY, 1D, 18V 311:697 G.A) 1 pont
 

Serdülő csapat 


Nyíradony - Szent István OKSI SE 10-68 (4-34)


Összeállítás: Kiss E, Döbre M, Nagy F, Bacsárszki K, Szabó Sz, Kiss- Rimay J, Kertész G, Ölyűs A, Hortó A, Vecsei L, Zih B, Kiss N, Bui B, Vitonescu E
Edző: Nyakó Zoltán:A mérkőzésre tizennégy játékossal sikerült megérkeznünk. A lányok tiszta szívből játszottak, még akkor is, ha sajnos tudjuk az esélyeinket. Nagyon nehéz feldolgozni a nagy vereségeket. De ennek ellenére sem adjuk fel. Büszke vagyok játékosaimra, hogy a „szélmalomharc” ellenére is csapat maradtunk és kiálltunk az erősebb ellenfél ellen.

Tabella: 12.hely, 19 mérk ( 0Gy, 0D, 19V 158:1015 G.A) -1 pont
 

U11-es csapat 

 

 

Berettyó MSE - Nyíradony VVTK 23-2 (11-2)
Nyíradony VVTK - Balmazújvárosi LKSE 3-41(2-22)

Összeállítás: Agárdi B, Varga V, Hutka D, Szatmári K, Zelenák V, Fúró E, Kósa K, Kertész K
Edző: Bertalan Zoltán: 
Azt hiszem az eredmények magukért beszélnek. Hiányos csapatunk a bajnokság két topp csapatával játszotta az utolsó mérkőzéseket. Az első mérkőzésen nagyon megilletődve játszottunk,már a mérkőzés elején feladtuk a küzdelmet.A második mérkőzésen,a hazai csapat félpályáig nyitott védekezése ellen nagyrészt már a pálya közepén eladtuk a labdát,amiből sorban könnyű gólokat kaptunk .
Mindkét mérkőzésen reális eredmény született. Ezek a gyerekek ennyi edzéssel amin részt vesznek nem is születhet más eredmény . Sok gyereknek át kell gondolni a dolgokat a jövőre nézve.

 


<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek