Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat 


Szent István OTP - Nyíradony VVTK  30-34 (13-18)

Összeállítás:Varga (kapus), Kun 1, Sopronyi 13, Kudor 4, Kenyeres 7, Vancsa 3, Bordás 5,
csere: Molnár (kapus), Zsólyomi, Sztancs, Tóth, Bocska, Sigér 1, Kormos
Edző: Köstner Vilmos : Kiváló első félideji támadó játékunk, és jó védekezésünk párosult hathatós kapus teljesítménnyel.
Játékosaim kiváló harci szellemmel játszva hozták el a 2 pontot a nagyszerűen küzdő és jó egyéni teljesítményeket felvonultató Szent István otthonából. Nálunk kiemelkedő teljesítményt nyújtott Kőrizs-Sopronyi, Kenyeres, Kudor, Bordás, Berettyán-Varga, Tóth Angi és Vancsa is, de mindenki hozzátett a sikerhez.


Tabella: 8.hely, 21 mérk ( 10 Gy, 0D, 11V, 578:585 G.A. ) 20 pont ,
 

Ifjúsági csapat 


Nyíradony VVTK - Pénzügyőr SE 20-49 (9-28)

Összeállítás: Kapus:Kis Petra, Szél: Nagy Katalin. Barnucz Viktória, Beálló: Magyar Bettina, ÁtlövőK Kormos Evelin, Vargics Liliána, Varga Cintia.Góllövők: Kormos Evelin 9, Vargics Liliána 6, Hutka Dóra 3, Ossik Bettina, Varga Cintia 1-1.
Edző: Flaskova Mónika: Nehéz értékelnem a meccset 7 egészséges játékossal nehéz lejátszani 60 percet. Gratulálok az ellenfélnek.

Tabella: 12.hely, 18 mérk (0Gy, 1D, 17V, 299:656 G.A.)1 pont 
 

Serdülő csapat 

Nyíradony VVTK - Pénzügyőr SE 4-54 (2-25)

Összeállítás: Vitonescu E, Kiss E, Döbre M, Nagy F, Bacsárszki K, Szabó Sz, Kiss-Rimay J, Kertész G, Ölyűs A, Hortó A, Vecsei L, Zih B
Edző: Nyakó Zoltán :  A mérkőzés forgatókönyv szerint alakult. A lányok kitartása egyre gyengébb, ez az eredményen is látszik. Kicsit több odaadással jobb eredményeket érhetnénk el, de ahogy beköszöntött a Tavasz, mintha eluralkodna rajtuk a fáradság. A mérkőzés ideje alatt három játékos is begyűjtött két kiállítást.

Tabella: 12 hely, 18 mérk( 0Gy, 0D, 18V 148:947 G.A) -1 pont
 

U13-mas csapat 


Téglás VSE - Nyíradony VVTK 16 : 6
Nyíradony VVTK - Balkány 16 : 4


Összeállítás:Szatmári K, Erdélyi K, Hutka D, Mihály R, Kocsis A, Erdfei J, Kertész R, Varga F, Kun B
Edző: Bertalan Zoltán:Az első mérkőzésen amit el lehetett rontani azt mindet el is rontottuk. Egy hasonló erősségű csapattól kaptunk ki csúfosan,ahol pedig pontszerzési esélyünk kellett,hogy legyen.Ezért az eredmény igencsak szégyellni való.
Jött a két meccs közötti fejmosás,és csodálaton módon a második mérkőzésünket egy hasonló képességű csapat ellen úgy nyertük meg nagyarányban,hogy egy percig sem volt kérdéses az eredmény. 
Ezen a hétvégén mindkét arcunkat sikerült megmutatni. Mihály Réka - kapusunk - teljesítményét minden ott lévő edző csodálattal nézte és elismerően gratulált.Tabella:5.hely, 14mérk ( 7Gy, 1D, 6V 113:126 G.A) 15 pont 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek