Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége

Felnőtt csapat 


Nyíradony VVTk - Kabai Meteorit SE 7-1 (3-1)

Összeállítás: Kiss G, Kerecsen J, Kallos Á, Kiss Cs, Fúró Zs, Vasas T, Pataki E, László R, Kónya Cs, Somogyi T, Gerghel E, Kiss I, Gáll F, Gyügyei Z
Edző: Orosz János: Végre hazai pályán és jó időjárási körülmények közt játszottuk bajnoki mérkőzésünket amelyen ellenfelünk amíg bírta erővel szorossá tette az eredményt. Utána viszont már csak a gólkülönbség volt kérdéses.Külön öröm hogy 3 fiatal tehetséges labdarúgónk mutatkozott be a felnőtt csapatban (Kallos Ádám,Nagy Dávid ,László Róbert)utóbbi ráadásul góllal!Gratulálok nekik és sok sikert kívánok a pályafutásukhoz !

Tabella: 3 hely, 21 mérk( 16 Gy, 1D, 4V, 99:19 G.A) 49 pont

                                                                               
U16 csapat 

Nyíradony VVTK - Bocskai SE Vámoospércs 4-2 (1-1)

Összeállítás: Kovács K, Szórádi Á, Tóth L, Nagy A, E!rdei M, Szabó K, Nagy G, Balogh D, Kelemen L, Csajkó L, Rézműves L, Kelemen G
Edző: Takács András: Az első félidőben nagyon álmosan kezdtük a mérkőzést, az ellenfél meg is szerezte a vezetés. A szünet előtt sikerült kiegyenlítenünk. a második játékrészben nagyobb sebességi fokozatban játszottunk így megérdemelt győzelmet aratunk.

Tabella: 4. hely, 10 mérk ( 6Gy, 0D, 4V, 43:25 G.A) 18 pontU14 csapat 


Nyíradony VVTK - Bocskai SE Vámospércs 1-1 (1-0)
 
Összeállítás:
Makula K, Csecsődi R, Illés G, Horváth J, Török I, Madugyin M, Balogh I, Kanalas I, Csajkó T, Németi K 
Edző: Takács András:Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, folyamatosan mi irányítottuk a játékot. A kapu előtt azonban sokat hibáztunk, és a kidolgozott helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni. A második félidő végén egyéni hibából gólt kaptunk így nem tudtuk megnyerni a mérkőzést.

Tabella: 7. hely, 10 mérk ( 2Gy, 2D, 6V, 18:22 G.A) 8 pont
                                                     
<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek