Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat

Eszterházy KFSC – Nyíradony VVTK 36-20 (18-6)

Összeállítás: Varga (kapus), Kun 1, Kenyeres, Kudor 2, Tóth 6, Vancsa 2, Bordás 3/1,
csere: Molnár (kapus), Zsólyomi, Bocska 1, Sztancs, Sopronyi 3/1, Sigér 2

Edző: Köstner Vilmos: A csúcsformában játszó listavezető otthonában kiváló teljesítménnyel és extra kapus bravúrokkal nyert a hazai együttes. Minden csapatrészükben kiválóan teljesítettek és ilyen különbséggel is megérdemelten tartották otthon a két pontot. A mi csapatunk teljesítménye messze elmaradt a várttól, csak a találkozó második félidejében volt 1-2 értékelhető teljesítmény a támadásban, védekezésünk egész mérkőzésen lassú, átjátszható volt. Tavasszal minden velünk azonos képességű csapattal itthon játszunk, ezért dupla ennyi pont megszerzését várom a folytatásban, jövő februártól.


Tabella: 12 hely, 13 mérk (3 Gy, 0 D, 10 V 325:382 G.A) 6 pont

U 13-mas csapat


Vitka SE - Nyíradony VVTK 4 : 9
Tiszalöki VSE : Nyíradony VVTK 10 : 5

Összeállítás:Mihály R, Erdélyi K, Kocsis A, Erdei J, Lakatos E, Kertész R, Szatmári K, Csekenyák A, Varga F, Hutka D, Varga V, Varga A

Edző: Bertalan Zoltán: A mai nap két verhető ellenféllel játszottunk,de sajnos csak az egyik két pontot tudtuk megszerezni. A most mutatott játékunkkal ez is nagy szó. Valamilyen rejtélyes oknál fogva a játékosaink azzal a tévhittel játszották végig a mérkőzéseket, hogy az a csapat fogja megnyerni a mérkőzést, aki többször eltalálja az ellenfél kapusát. Sajnos nem ezt számolták, így aztán nem is születhetett más eredmény.

Tabella: 4 hely, 8 mérk (4 Gy, 1D, 3 V 60:64) 9 pont

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek