Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat
 

NKK Balmazújváros - Nyíradony VVTK 26-25(18-11)

Összeállítás: Varga (kapus), Kun, Kenyeres 6/1, Kudor 8/1, Tóth 1, Szabó, Bordás 5,
csere: Molnár (kapus), Zsólyomi 1, Bocska 1, Sztancs, Sopronyi 2/1, Vancsa 1, Sigér

Edző: Köstner Vilmos : Az első félidő gyenge játéka után nagy erőket mozgattunk meg, kiváló játékot produkáltuk a második félidőben. Amiért nem tudtuk begyűjteni a 2 pontot az a szélekről kihagyott 11 db ziccer volt, emellé párosult 7 db betörésből, beállóból, indulásból és 7 méteresből. Ki fogjuk javítani az őszi hibáinkat tavasszal, ezt látom és tudom, mert egyre jobb a játékunk.

Tabella: 12 hely, 12 mérk ( 3Gy, 0 D, 9 V 305:346 G.A) 6 pont
U11-es csapat
 

Balmazújváros - Nyíradony VVTK 29 – 9 (19-5)
Nyíradony VVTK - Berettyó MSE 4-24 (3-10)

Összeállítás: Erdélyi K, Molnár F, Varga A, Varga V, Kun B, Hutka D, Sie L, Szatmári K, Zelenák V, Kertész K, Kósa K, Horváth R, Fúró E

Edző: Bertalan Zoltán: Az eredmény mindent elmond az U-11-es csapatunkról. Sajnos az úgynevezett első sor sem áll helyzete magaslatán, de a második sor teljesítménye gyakorlatilag értékelhetetlen. Egyes gyerekek esetében már az is siker, ha egyáltalán a kézilabdapályát felismeri. Tetézi a bajt, hogy egyáltalán nincs kapusunk. Kapus nélkül pedig nagyon nehéz ezt a játékot eredményesen játszani. A második mérkőzésen már lényegesen jobban kezdtük a játékot. De hiába adta át az első sor kétgólos előnnyel a helyet a második sornak, mert félidőre már az ellenfél vezetett 10 góllal,ez már megpecsételte a sorsunkat.
Számomra az nem jelent vigaszt hogy a 20 gólos vereség ellenére a mérkőzést 10: 0-as eredménnyel a mi javunkra írják, mivel az ellenfél nem teljesítette a kötelező létszámlimitet.

 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek