Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat
 

Nyíradony VVTK – Szentendrei NKE 28-26 (16-13)

Összeállítás: Varga (kapus), Kun 3, Kenyeres 5/3, Kudor 7/1, Tóth 1, Szabó 2, Bordás 6
csere: Molnár (kapus), Zsólyomi, Bocska 2, Sztancs, Sopronyi 1, Vancsa, Sigér,

Edző: Köstner Vilmos: Kiváló kezdés, pontos, gyors támadójáték jellemezte csapatunk játékát a Szentendre ellen. Ami miatt nem lett nagyobb különbség, az a rossz helyzetkihasználás.
Védekezésben megoldottuk az ellenfél zárásokra épülő támadás befejezéseit, viszont gyakran adósak maradtunk a kilépésekkel és az 1:1 elleni védekezéssel. Összességében megérdemelt győzelem volt, javuló játékkal és nagy akarattal.


Tabella: 11 hely, 11 mérk ( 3 Gy, 0D, 8 V 280:320 G.A) 6 pontIfjúsági csapat

Nyíradony VVTK – Eszterházy KFSC-EVSI 23-35 (14-20)

Összeállítás:Kis P, Kiss D, Ossik B, Vargics L, Barnucz V, Varga C, Magyar B, Nagy K, Grabacz P, Kormos E, Hutka D, Bui H
Góllövők: Kormos Evelin 9,Bui Henrietta 7, Ossik Bettina 4, Vargocs Liliána 2, Barnucz Viktória

Edző: Flaskova Mónika: Nagyon jó mérkőzést játszottunk, sajnos elfáradtunk, de ennek ellenére sem adtuk fel, a lányok megértették, hogy a meccs 60 percig tart. Gratulálok az ellenfélnek.

Tabella: 12 hely, 9 mérk ( 0 Gy, 1D, 8 V 149:319 G.A.) 1 pontSerdülő csapat
 

Nyíradony VVTK – Eszterházy KFSC 4-80 (2-41)

Összeállítás:Pósa P, Vitonescu E, Bacsárszki K, Kertész G, Bui H, Kiss-Rimay J, Szabó Sz,Döbre M, Barcsa A, Vecsei L, Zsákai A, Holó A
Edző:Nyakó Zoltán: A mérkőzést egy Szélmalom-harc jellemezte. Csapatom egy része nem tudott részt venni a hétvégi mérkőzésen A mérkőzésvezetők Kiss-Rimay Jázmint és Szabó Szabinát piros lappal végleg kiállították. Mindketten Irányító szerepet töltenek be a pályán. Maradtak a kezdő fiatalok, akik minden erejükkel küzdöttek a végsőkig.

Tabella: 11 hely, 9 mérk ( 0 Gy, 0D, 9V 59:506 G.A.) 0 pontU 13-mas csapat


Ezen a hétvégén egyesületünk rendezte a korosztály soron következő tornáját a Harangi Imre rendezvénycsarnokban.
Az esemény legnagyobb jelentősége és kellemes meglepetése az volt, hogy a gyerekek szülei a nézőtérről jó hangulatban bíztatták a csapatot.

Nyíradony VVTK – Téglási VSE 8-13 (6-6)

Góllövők: Ádámku L (3), Erdélyi K (3), Gilányi H , Kertész R
Összeállítás:Ádámku L, Csekenyák A, Erdei J, Erdélyi K, Gilányi H, Hutka D, Kertész R, Kocsis A, Lakatos E, Mihály R, Szatmári K, Dublinszki E, Balogh D

Edző: Bertalan Zoltán: Az első mérkőzésen nagy tehernek bizonyult a hazai pálya. A gyerekek nagyon visszafogottan játszottak,főleg a második félidőben. Mindenki a másiktól várta a befejezéseket,és a fontos pillanatokban nem volt aki hátán tudta volna cipelni a csapatot.


Nyíradony VVTK- Balkányi Ifjúsági SE 18-3 (8-0)

Góllövők: Ádámku L (8), Erdei J, Kertész R (2), Kocsis A, Lakatos E (2), Erdélyi K (3)
Összeállítás: Ádámku L, Csekenyák A, Erdei J, Gilányi H, Hutka D, Kertész R, Kocsis A, Hutka D, Lakatos E, Mihály R, Szatmári K, Dublinszki E, Balogh D, Varga A, Varga F, Erdélyi K

Edző: Nyakó Zoltán: A mérkőzés utáni értékelésnél sikerült a gyerekekkel megértetni,hogy hogyan is kell hazai pályán játszani. A Balkány elleni mérkőzés első perceiben sikerült megmutatni,hogy ki is az úr a pályán. Ettől kezdve már csak a gólkülönbség volt kérdéses. Amellett,hogy a lányok nagyon örültek a győzelemnek,nagyon biztató volt,hogy nagyon sok szülő és családtag kilátogatott a mérkőzésre.

Tabella: 4 hely, 6 mérk (3Gy, 1 D, 2 V 46:50 G.A.) 7 pont
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek