Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége

Felnőtt csapat

Nyíradony VVTK – Sárrétudvari KSE 7-0 (1-0)

Összeállítás: Bákonyi N( Kiss G), Kerecsen J, Gyurina J, Fúró Zs (Gáll F), Mercs J( Baranyi B), Vasas T, Pateki E(Kiss I), Somogyi T(Gerghel E), Éles Z, Gyügyei Z(Kónya Cs), Daru I (Tömöri L)
Góllövők: Fúró Zs, Somogyi T, Vasas T, Pataki E, Tömöri L, Gerghel E, Kónya Cs

Edző: Orosz János: A forduló rangadójának titulált mérkőzésen már az első félidőben nagy fölényben játszottunk, sorra dolgoztuk és hagytuk ki a helyzeteket, a második félidőben egy sebességgel fentebb kapcsoltunk és ezt az iramot az elfáradó ellenfelünk már nem bírta erővel így könnyedén szereztük a góljainkat, amennyiben egy kicsit jobban odafigyelünk akár 2 számjegyű is lehetett volna az eredmény. Gratulálok a csapatnak a második félidő teljesítményéért , külön fiatal játékosunk Gerghel Eriknek, aki 2 hete töltötte a 16 évet és második mérkőzésén góllal és gólpasszal vétette észre kiváló képességeit, továbbá gratulálok ifjúsági csapatunknak akik ritkán látható bravúrt hajtottak végre mivel az ellenfél 3-0-ás vezetését fordították meg 5-3 győzelemé!

Tabella: 3 hely, 10 mérk (7Gy, 1D, 2V 48:9 G.A.) 22 pont
U 19 csapat

Nyíradony VVTK. Sárrétudvari KSE 5-3 (2-3)

Összeállítás: Szabó A, Lukács L, Szilágyi Z, Demeter T, Veres G(Bara M ), Berna B ( László R), Kertész I ( Urszuly J), Mészáros K( Nagy D), Szabó P( Baranyi K), Gerghel Gy, Kallos Á
Edző: Orosz János:

Tabella: 4 hely, 10 mérk (7Gy, 2D, 1V 47:13 G.A) 23 pont
U16 csapat

Józsa SE- Nyíradony VVTK 3-2(1-1)

Összeállítás: Kovács K ( Szórádi Á), Kelemen G, Csajkó T, Vass G, Erdei M, Baranyi I, Gönczör P, Szabó K, Balogh D, Csajkó L, Nagy A
Góllövők:Vass G, Nagy A

Edző:Takács András: Az első félidőben ajándékoztunk két gólt az ellenfélének, második játék részben mindent megpróbáltunk az egyenlítésért. De a helyzeteinket nem sikerült értékesíteni így pont nélkül zártuk a találkozót.

Tabella: 4 hely, 5 mérk( 3Gy, 0D, 2V 22:12 G.A.) 9 pont
U14 csapat

Józsa SE- Nyíradony VVTK 3-0(2-0)

Összeállítás: Mosek T, Illés G, Horváth J, Nagy G, Török I, Németi K, Makula K, Molnár Á, Sándor M, Szabó Sz, Balogh A, Vincze I, Szlávik P

Edző: Takács András: Sok hiányzóval álltunk fel a mai mérkőzésen. A fiatalabb játékosok nem tudták felvenni a versenyt a fizikálisan erősebb ellenféllel. Józsa csapata megérdemelt győzelmet aratott.

Tabella: 7 hely, 5 mérk(1Gy, 0D, 4V) 3 pont
Leány U17

Nyíradony VVTK - Hajdúszoboszlói SE 0-3 (0-3)
NFSE- Nyíradony VVTK 2-2 (2-2)

Összeállítás:Kertész R, Horváth R, Pintye G, Berki V, Varga M, Fúró A, Tóth V
Góllövők:Varga M, Pintye G

Edző: Kerezsi Tamás: Az első mérkőzésen fizikális fölényben magasan rendelkező szoboszlói csapattól vereséget szenvedtünk, de játékunkban voltak pozitív megmozdulások. A második mérkőzésen megszereztük a vezetést, de sajnos a kimaradt helyzetek miatt engedtük ellenfelünket belelkesíteni és így pontokat vesztettünk.

Tabella: 5 hely, 6 mérk (1Gy, 1D, 4V 6:20 G.A.) 4 pont
Leány U14

Nyíradony VVTK- Debreceni Honvéd SE 1-2(1-2)
Balmazújvárosi FC- Nyíradony VVTK 0-3 (0-3)

Összeállítás: Horváth R,Farkas D, Horváth A, Varga E, Rokkó Sz, Horváth E, Sarkadi D,
Góllövők: Varga E, Horváth A, Rokkó C(2)

Edző: Csorbáné Pintye Tímea:

Tabella: 2 hely, 6mérk (2Gy, 0D, 4V, 9:10 G.A.) 6 pont

 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek