Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda torna

Az NBI/B.-ben szereplő női kézilabda csapatunk augusztus 01-vel megkezdte a felkészülsét a 2017/18-as szezonra.

A csapatnál jelentős változások voltak, a felnőtt együttes edzője Köstner Vilmos lett, új játékosok: Dunaújvárosi Kohászból érkezett Dr. Kudor Kitti, a DVSC-TVP-ből Sopronyi Anett, Bocska Boglárka illetve kölcsönbe Bordás Réka, Kenyeres Barbara, és kettős játékengedéllyel Molnár Noémi, Szabó Panna, Bíró Petra.

Az első két hét erőnléti-alapozási edzéseit követően sor került az első edzőmérkőzésre, illetve a mai napig összesen 5 edzőmérkőzést játszott a csapat. 

Eredmények:
2017.08.09. DVSC-TVPII - Nyíradony VVTK 24-28

2017.08.16. Eszterházy KFSC - Nyíradony VVTK 34-23

2017.08.18. Nyíradony VVTK - Eszterházy KFSC 28-23

2017.08.27-én Gödön négyes tornán vett részt a csapat.  Nyíradony VVTK - Mohácsi TE 35-37
Nyíradonyi VVTK - Szombathelyi Haladás VSE 35-27
Ezzel az eredménnyel a csapatunk a harmadik helyet szerezte meg. 

A felkészülés tovább folyik a bajnokságra, a tervek szerint még egy edzőmérkőzésre kerül sor és 09.06-án 18.00kor lesz az első tétmérkőzés a Magyar Kupsa keretében a Hajdúnánás NBI/B-s csapata ellen.

Ezt követően 09.09-én az első bajnoki mérkőzésen az NBI-ből most kiesett Kispest NKK csapatát fogadjuk 18 órai kezdettel a Harangi Imre Rendezvénycsarnokban. 

A mérkőzésre várjuk a csapatunk szurkolóit a bíztatás nagyon sokat fog jelenteni a lányoknak. Az utánpótlás versenyeztetési rendszerében jelentős változás állt be, ami azt jelenti, hogy a junior korosztály versenyzési rendszere megszűnt, az ifjúsági csapat valamint a serdülő csapat együtt játszik az NBI/B-s osztályban. Az ő sorsolásuk egyezik meg illetve eltér a felnőtt csapat mérkőzéseitől. 

Megítélséünk szerint az ifjúsági együttesünknek ez a változás nem okoz gondot, viszont annál nagyobb problémát jelent a serdülő csapat esetében, akik eddig csak Hajdú,Szabolcs és Borsod megyei együttesekkel találkoztak. A versenyeztetésben a szakmai kihívásokon túl pénzügyi forrásokkal is meg kell küzdenünk, mivel ennek a korosztálynak nem országos szintű versenyeztetést terveztünk a TAO pályázatunkban. 

A nehézségektől függetlenül bízunk abban, hogy az előttünk álló feladatokat meg tudjuk oldani. 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek