Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat:

Nyíradony VVTK - Pilisvörösvári KSK 21-27 


Összeállítás:
Sajnálattal értesítem a szurkolókat, hogy a szakosztály vezetésétől az összeállítást 03.16. 9:00-ig sem kaptuk meg, úgy látszik, hogy anonim játékosok érték el ezt az eredményt!

Edző: Balogh Sándor: "A több válogatott és volt élvonalbeli játékossal felálló Pilisvörösvár ellen 40 percig tudtuk megvalósítani elképzeléseinket. Morálisan gyengék vagyunk ahhoz, hogy pontot vagy pontokat tudjunk szerezni."

Tabella:  13. hely, 18 mérkőzés (1gy, 0d, 17 v, 413:572 g.a.) 2 pont


Junior csapat: 

Nyíradony VVTK - Pilisvörösvári KSK 19-29  

Összeállítás: 
Kezdő: Kapus Kis Petra, Beálló: Vargics Vivien, Szélsők: Mogyorósi Alexandra, Barnucz Viktória, Átlövők: Vargics Liliána, Hutka Diána, Üveges Annamária.
Góllövők: Hutka Diána, Vargics Liliána 5, Vargics Vivien 4, Ossik Bettina, Mogyorósi Alexandra 2, Réder Bianka 1.
Csapat: Kis Petra, Magyar Bettina, Nagy Katalin, Vargics Vivien, Mogyorósi Alexandra, Barnucz Viktória, Réder Bianka, Hutka Dóra, HUtka Diána, Garbacz Panna,Vargics Liliána, Üveges Annamária, Ossik Bettina, Bui Henrietta, Kormos Evelin

Edző: Falskova Mónika: Gyenge első félidő után a lányok nagyon jó második félidőt produkáltak, amiért csak gratulálni tudok. A meccsen mindenki lehetőséget kapott.

Tabella: 14. hely, 18 mérkőzés (0gy,0d,18v, 256:639 ga.), 0 pont


 U-13- csapat


A hétvégén az U13-as lány csapatunk Hajdúböszörményben szerepelt.
 Nyírbátor - Nyíradony VVTK 16 : 1
 Nyíradony VVTK - Nyíregyháza 8 : 15


Összeállítás: Ádámku L, Pócsi E, Kertész R, Olajos Sz, Pilka L, Mihály R, Fedor K, Makai T, Kocsis A, Lakatos E

Edző: Bertalan Zoltán: Ezen a két mérkőzésen a mutatott játékunk a kézilabda játék paródiája volt.Eleve azzal kezdődik a dolog,hogy edzéseken megbeszéltük,hogy két olyan csapattal játszunk,akik a tabellán mögöttünk helyezkednek el. A játékukat ismerve reális elvárás volt a kettős győzelem. Ezzel szemben csak 10 fővel tudtunk elutazni mert két játékos "jobb szórakozást " talált ki a mai napra. Ráadásul a két átlövő hiányzott. Így eleve minden győzelmi esélyünk szertefoszlott.A többiek közül Mihály Réka és Pócsi Enikő játéka dicsérhető,a többiek játéka gyakorlatilag értékelhetetlen.
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek