Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Tovább tart felnőtt kézilabda csapatunk mélyrepülése, a bajnokságban eddig lejátszott 16 mérkőzés megszerezhető 32 pontjából eddig csupán 2 pontot sikerült szerezni. 
Remélem ezen a mérkőzésen minden egyes játékosunkat megérintette a kiesés szele és a jövőben ennek megfelelően állnak a játékhoz. 

Felnőtt csapat:

Nyíradony VVTK - Hódmezővásárhelyi LKC 20-21 (14-12)

Összeállítás: Berettyán (kapus), VANCSA 1, BORDÁS12 (5), Kránitz, Major 2, Tóth 3, Kun 1.
Csere: MOLNÁR (kapus), Sigér 1, Barta, Máté, Mondl, Szabó.

Kiállítás: 10 illetve 12 perc
Kizárva: Mondl
Hétméteres: 6/5 illetve 6/6

Edző: Balogh Sándor: Két hasonló képességű csapat mérkőzéséből az került ki győztesen akinek a pályára lépő összes játékosa győzni akart és azért képes volt mindent megtenni! Úgy látom, hogy nálunk egy -két játékos nem érzi át a tavaszi idény súlyát! 


Junior csapat: 

Nyíradony VVTK - Hódmezővásárhelyi LKC 19-29 (9-11)
Összeállítás: Kapus: Kis Petra, Szélsők: Barnucz Viktória, Réder Bianka,Garbacz Panna, Hutka Dóra,Mogyorósi Alexandra,Hudka Diána,
Átlövők: Vargics Liliána, Üveges Annamária, Bui Henrietta, Ossik Bettina,Kormos Evelin, Beálló: Vargics Vivien, Nagy Katalin, Magyar Bettina
Góllövők: Ossik Bettina, Üveges Annamária 5, Barnucz Viktória 3, Hutka Diána, Bui Henrietta, Vargics Vivien,Mogyorósi Alexandra,Kormos Evelin, Vargics Lilien 1.


Edző: Flaskova Mónika:A meccset nagyon jól kezdtük, 40 percig egyenlő partnerek voltunk 12-11 volt az állás nekünk , okosan játszottuk a mi kis játékunkat. A lányok megérezték a győzelem ízét ezért, gyorsan akartunk nagyobb előnyt szerezni, amiből sok hiba alakult ki, amit az ellenfél jól ki is használt. Ilyen szituációban még nem volt a csapat, nem tudta jól kezelni a helyzetet, de ezt is tanulni kel, ahogy tanulják az ilyen helyzetek megoldását a nagy csapatok is.  


U-13 csapat:

Ezen a hétvégén Sárospatakon szerepelt a csapatunk a tornarendszerű gyermekbajnokságban.

 Nyíradony VVTK - DVSC 5 : 26
Hajduböszörmény - Nyíradony VVTK 33 : 6


Összeállítás: Kertész R, Pócsi E, Farkas B, Lakatos E, Kocsis A, Makai T, Fedor K, Mihály R, Pilka L, Olajos Sz

Edző: Bertalan Zoltán : Ezt a játékot sem lehet szív nélkül játszani.Már a kezdés pillanatában feltartott kézzel vártuk a mérkőzés végét.Bátortalanul,gyáván,rengeteg technikai hibával játszva nem is születhetett más eredmény. A második mérkőzésre sem sikerült a hibáinkból tanulni,szinte teljesen megismételtük az első mérkőzést.

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek