Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat:

Orosházi NKC- Nyíradony VVTK  36-19 (19-8)

Összeállítás: Varga (kapus), Barta 2, Tóth 1, Kránitz 1, Bordás 9/2, Vancsa 1 Sztancs
csere: Molnár (kapus), Kun, Kormos, Major 2, Szabó 1, Sigér 2

kiállítás: 6- 14 perc
büntető: 5- 3, 2- 2

Edző: Balogh Sándor"Meglepetésre készültünk ám önmagunkat leptük meg negatív értelemben! Az eltervezett és gyakorolt dolgokból csak nagyon keveset valósítottunk meg, így nem is lehetett más a mérkőzés végeredménye."


Junior Csapat:

Orosházi NKC – Nyíradony VVTK 28-14 (18-4)


Csapat:Nagy Katalin,Üveges Annamária, Ossik Bettina,Kormos Evelin,Magyar Bettina,Réder Bianka,Garbacz Panna,Barnucz Viktória, Mogyorósi Alexandra, Vargics Liliána,Vargics Vivien,HutkaDóra,Hutka Diána,Bui Henrietta, Kis Petra

Összeállítás: Kis Petra, -  Barnucz Viktória, Mogyorósi Alexandra,  Vargics Vivien,  Üveges Annamária, Bui Henrietta, Vargics Liliána.
Csere: Nagy Katalin, Ossik Bettina, Kormos Evelin, Magyar Bettina, Réder Bianka, Garbacz Panna, Hutka Dóra, Hutka Diána, 
Góllövők: Ossik Bettina 5, Mogyorósi Alexandra, Vargics Vivien 3,Bui Henrietta 2, Hutka Diána 1.

Edző: Flaskova Mónika: Hétvégén Orosháza otthonában játszottuk a bajnokin mérkőzésünket. A meccset 2 részre osztanám. Az első félidőben sajnos nem az elvártak szerint kézilabdáztunk,féltünk az ellenféltől nem hoztuk ki magunkból azt amit tudunk, gyakoroltunk. A második félidő viszont nagyon jól sikerült, a lányok elkezdtek kézilabdázni és a megbeszéltek szerint játszani. Megértettek, hogy egy jobb ellenfél ellen is lehet jól, jókedvűen játszani, élvezni a játékot. Mindenki lehetőséget kapott.


 U-11-es csapat:

                 Kazincbarcika - Nyíradony VVTK 13: 10
                 Nyíradony VVTK - Kisvárda 9: 18


Összeállítás: Erdélyi Kinga - Csekenyák Alexa, Ádámku Lili, Kertész Réka, Pócsi Enikő, Kertész Kitti, Horváth Dominika
Csere:Varga Fruszina, Gilányi Hajnalka, Horváth Enikő, Gyöngyösi Lívia, Erdei Janka 

Edző: Bertalan Zoltán: Az első találkozón egy már megnyert mérkőzést veszítettünk el,úgy hogy szinte végig stabilan vezettünk három góllal. Az utolsó percekre a kulcsemberek elfáradtak,sorra követték el a technikai hibákat amit az ellenfél könnyű gólokkal büntetett.
A második mérkőzésen egy lényegesen erősebb csapattal szemben egy kemény rendezett védelemmel szinte az egész mérkőzésen két-három gólon belül tudtunk maradni.Sajnos a végefelé a kapusunk figyelme is lankadt és gyorsan kaptunk három átlövés gólt " Debrecenből ", amihez társult a mérkőzés végi technikai hibák sora és már ki is alakult a nagyobb arányú vereség.

A nagyobbik gond az,hogy a 16-17 U-11-es játékosból csak 11 utazott el velünk,pedig csak egy gyerek kéredzkedett el előre. Szerintem vastagon közrejátszott a nagyon korai (06.15) indulás,ami nem is biztos hogy a gyerek hibája.

   
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek