Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda felkészülési tornák

Dobó Kupa – Eger, 2017.01.28-29.

Egerben nyolc csapatot felvonultató tornán szerepeltünk. A csapatokat két csoportra osztották. A mi ellenfeleink sorrendben: Vasas SC NBI/B Nyugati csoport, 1. hely), Pénzügyőr (NBI/B Keleti csoport) és a Szombathely KKA ( NBI/B Nyugati csoport, 2. hely).

Vasas SC- Nyíradony VVTK 26-13

 Szombati játéknap délelőttjén a Vasas SC ellenfelei voltunk. A mérkőzés kezdeti szakaszában a korai indulás, a hosszú út nyomai és az „első labdafogás” fellelhetőek voltak, így nem meglepő módon 0-6-tal kezdtünk. A csapat ennek ellenére a félidő második felében magára talált és négy gólos hátránnyal vonult pihenőre. A második félidő elején még jól tartottuk magunkat, de a vége sajnos nagy gólarányú vereség lett. (26-13)

Nyíradony VVTK – Pénzügyőr SE 24-23

 Délután a Pénzügyőr Se ellen léptünk pályára. Félidőbeli három gólos hátrányunk a második játékrész 7. percére már hat gólra duzzadt. Innen azonban egy fantasztikus 18 percet produkálva ( 9- 2 ) magunk javára fordítottuk a mérkőzést! (24-23)

Nyíradony VVTK – Szombathely 23-28

 Vasárnap délelőtt azzal a Szombathellyel találkoztunk, akik nyíltan felvállalták, hogy az idény végén az NBI-beszeretnének feljutni. A mérkőzés fő feladata volt a játékuk lassítása, melyet maradéktalanul sikerült megoldani, így vállalható különbségű vereség lett a vége! (28-23) Külön öröm, hogy három fiatal junior játékosnak is tudtunk játékidőt biztosítani!

Nyíradony VVTK – Gárdony-Pázmánd NKSE 23-26

Csoportban harmadik helyen végeztünk, így az 5. helyért csatázhattunk délután. Ellenfelünk a Gárdony-Pázmánd NKSE ( NBI/B Nyugati csoport,8.hely) volt. Közel hasonló játékerőt képviselő csapatok csatája zajlott. Játékunk hullámzó volt, ezért a második félidő első harmadára 6 gólos (21-15) hátrányba kerültünk. Innen23-23-ra felzárkóztunk, ekkor Mondl Viktória térdsérülést szenvedett. Hiánya rányomta bélyegét a hátralévő három percre. Végeredmény:26-23 a Pázmánd javára.


Összességében elmondható, hogy a torna jól szolgálta a felkészülésünket. Megfelelő játékerőt képviselő csapatok ellen léptünk pályára, akik ellen a kitűzött feladatokat tudtuk gyakorolni.Farsangi Kupa – Mátészalka, 2017.02.04.


Háromcsapatos tornán jártunk Mátészalkán. (Vitka NBII., Mátészalka NBII.)

Nyíradony VVTK – Vitka
Először a Vitka együttesével játszottunk. A mérkőzés elején nehezen vettük fel a saját játékunk ritmusát. A mérkőzés 8-10 percétől azonban egyre magabiztosan játszva nagyarányú győzelmet arattunk az NBII. Észak-keleti csoport 5. helyén álló csapat ellen.

Nyíradony VVTK – Mátészalkai TK
20 perc pihenő után a tornagyőzelemért léptünk pályára a hazai együttes ellen. A forgatókönyv megegyezett az előző mérkőzéssel. Gyenge első 10 perc után megtaláltuk azt a ritmust, amit képviselnünk kell majd a bajnoki mérkőzéseken és így 15 gól különbség lett a vége!
Minden nevezett játékos pályára lépett és az előre eltervezett játéksémák gyakorlása megtörtént.
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek