Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége

Hajdú-Bihar Megyei Futsal Bajnokság

Futsal U17-es csapat

Nyíradony VVTK-Hajdúszoboszló 4-3(3-2)
Gólszerzők:Gerghel E.(3) Vass G.

Nyíradony VVTK-DEAC 3-3(1-0)
Gólszerzők:Lukács L.,Gerghel E.,Vass G.

összeállítás: Bacsó D.,Kovács K.,Kapusi M.,Csuka B.,Lukács L.,Vass G.,Mészáros K.,Gerghel E.,Kertész I.

Edző:Orosz János-"Az első mérkőzés első 10 percét kivéve bűn rosszul játszottunk. Nem is értem mi élvezet van abban, amit némely fiatal csinál azzal hogy csak belerúg egy jó nagyot a labdába...!

 

Futsal U15-ös csapat

Nyíradony VVTK- Balmazújváros (2-2) 5-3

Gólszerzők: Vass Gergő (4), Szabó Soma (1)

Nyíradony VVTK- Debreceni Honvéd SE 1-4(0-2)
Gólszerző: Vass Gergő (1)

Összeállítás: Szórádi Á,Vass G,Szabó S,Birki J,Andrási Z,Erdei M,Baranyi I,Kovács K, Nagy A.

Edző: Takács András. Az első meccsen jól játszottunk, megfelelő arányban kihasználtuk a helyzeteket. Megérdemelt győzelmet arattunk. A második meccsen két egyéni hibából könnyen hátrányba kerültünk, a mérkőzés további részében csak futottunk az eredmény után.

Bozsik Futsal Torna

2016.12.11-én vasárnap került megrendezésre az első Alközponti Futsal Torna Nyíradonyban. Hat egyesület képviseltette magát, két korosztályban. Az U11-es korosztályban a nyíradonyi gyerekek 3. helyen végeztek, még a U 13-as korosztályban a második helyen zárt.
Nyíradony VVTK- Vámospércs 8-0
Nyíradony VVTK – Nyírlugos 4-0
Nyíradony VVTK- Hajdúsámson 0-3


A tornán szerepelt játékosok: Szabó Rómeó, Nagy Gergő,Ilés Gergő,Kanalas János,Makula Kevin, Andrási Szabolcs, Németi Kristóf, Csecsődi Róbert, Törzsök Sándor, Török Martin

Edző : Takács András.

U11-es korosztály

A december 11-én vasárnap Nyíradonyban megrendezett Bozsik Futsal Programban részt vett csapatok: Hajdúsámson, Nyíradony, Nyírábrány, Nyírlugos, Nyírmartonfalva, Vámospércs.
A 6 csapatot 2X3fős csoportba osztottuk. A csoportba mindenki játszik mindenkivel, futsal szabályok szerint, majd a kialakult csoporthelyezéstől függően helyosztó mérkőzést játszik a másik csoport azonos helyezettjével.

A csoport:
Nyíradony
Nyírlugos
Vámospércs

B csoport:
Hajdúsámson
Nyírábrány
Nyírmartonfalva

Eredmények:
Nyíradony – Vámospércs 4:0
Nyíradony – Nyírlugos 2:2


Mivel a nyílugosi csapat nagyobb arányban győzte le a vámospércsi egyesületet (6-0), ezért jobb gólkülönbséggel csoportelső lett, mi pedig így a csoport 2. helyén végeztünk. A másik csoport 2. helyezettje itt is nagy meglepetésre a Hajdúsámson lett. Így a Bozsik programok megszokott döntője a 3. helyezésért zajlott.

Hajdúsámson – Nyíradony 3:2

összeállítás: Ferenc Lóránd, Ignáth János, Vincze István, Horváth Lajos, Bákonyi Sándor, Kujbus György

edző: Baranyi Bence:A program úgy gondolom elérte a célját, ami szerintem az volt, hogy az ünnepek előtt összeszedjük a nyíradonyi csoportba tartozó egyesületek csapatait, játékosait és az évben utoljára megmérkőzhessenek egymással valamint, hogy megismerkedhessenek a teremlabdarúgás futsal változatával és annak speciális szabályaival. Több csapatnál is érzékelhető volt a kevesebb létszám a megszokottnál, amit az edzések szünetelése és a közeledő téli szünet okozhat, így nálunk is.
Valamint vannak olyan játékosok, akik megbetegedés miatt maradtak távol.
A torna helyenként jó színvonalú volt, de az eredmények nem tükrözik a játék képét. Nálunk mióta Kökényesi Csabika nem jár azóta sajnos senki se áll be szívesen a kapuba. A gyerekek ezért nem hibáztathatóak, de az aznap kapott 5 gólból 4 nagyon nagy kapushiba volt. Úgy gondolom, ha januárban egy szakszerű toborzással kezdjük az évet és jó kommunikációs csatornát sikerül kialakítani a gyerekek hozzátartozóival, valamint lesz rendszeres lehetőségünk teremben készülni akkor nagyot tudunk előrelépni játékban és szervezettségben.

 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek