Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége

Felnőtt csapat
Nyíradony VVTK-Hajdúnánás 2-2(2-0)


Összeállítás : Kapitány K.-Kerecsen J.,Tömöri L.,Mercs J.,Gyurina J.-Fúró Zs.(Takács A.)Baranyi B.,Czibere B.,Biró P.(Varga P.)-Vasas T.(Bodnár P.) Olajos G.

Gólszerzők: Czibere B.,Olajos G.

Edző:Orosz János-Egy jó első félidő után nem bírtuk el hogy három ember kivált sérülés miatt, így a jó játékerőt képviselő vendégcsapat megérdemelten vitt el egy pontot .Tragédia nem történt,még mindig első helyen állunk két pont előnnyel. 18 mérkőzés óta veretlenek vagyunk, az őszi elsőség a kezünkben van egy Hajdúsámson elleni győzelem kell hozzá!"

tabella: 1.hely – 14 mérkőzés (10gy, 4d, 0v, 53:11 ga) – 34 pont

 

U19-es csapat

Nyíradony VVTK-Hajdúnánás 4-1(2-1)


Összeállítás : Bacsó D.-Demeter T.,Szilágyi Z.,Peják B.,Nagy D.-Mészáros K.(Mándi N.)Rácz J.(Gerghel E.)-Bara M.,Veres G.,Szilágyi Z.-Berna B.(Kertész I.)

Gólszerzők:Szilágyi Z.(2),Peják B.,Kertész I.

Edző:Orosz János-"Fiataljaink jó napot fogtak ki , a bajnokesélyes és lista vezető ellen remekül játszva fölényes sikert arattak. Gratulálok a csapatnak! "

tabella: 8.hely – 13 mérkőzés (6gy, 2d, 5v, 34:29 ga) – 20 pont

U-16-os csapat

Vámospércs-Nyíradony VVTK 0-18(0-6)


Összeállítás : Bacsó D.(Kovács K.)-Kapusi M.(Birki J.)Lukács L.,Vass G.,Szabó P.-Nagy A..Mészáros K.,Nagy S.,Szabó S.-Gerghel E.,Kertész I.

Gólszerzők :Gerghel E.(8)Kertész I.(5)Mészáros K.,Nagy S.,Birki J.,Lukács L.(2)

Edző:Orosz János-"Szakmailag nehéz értékelni egy olyan mérkőzést amin a nagyon nehéz időjárási körülmények (szakadó eső és erős szél) nehezebb feladatot jelentettek mint a hazai csapat. Gratulálok a fiúknak az őszi szerepléshez, meglehetett volna az első hely is, de fejlődésük szempontjából fontosabb hogy ezek a játékosok az egész ősz folyamán szombat-vasárnap helytálltak egyrészt a saját bajnokságban másrészt az ifjúsági csapatban, ezt köszönöm nekik!"

tabella: 2.hely – 8 mérkőzés (7gy, 1d, 0v, 56:7 ga) – 22 pont


U14-es csapat

Vámospércs-Nyíradony VVTK 1-2 (0-1)


összeállítás: Szórádi Á- Andrási Z, Nagy G, Madugyin M, Kanalas J, Erdei M, Illés G, Törös I, Baranyi I, Gönczör P.

csere: Törzsök S

góllövő: Nagy G (2)

edző: Takács András.: Nagyon gyenge játékkal sikerült megszereznünk a három pontot, köszönhető egy-két játékos kiemelkedő teljesítményének.

tabella: 8.hely – 11 mérkőzés (2gy, 4d, 5v, 17:27 ga) – 10 pont
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek