Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Ezen a hétvégén a Magyar Kézilabda Szövetség az NB-s csapatok számára nem rendezett fordulót, így a felnőtt és junior együttesünk nem játszott.
A serdülő csapatunk Debrecenben a Hódos Imre Sportcsarnokban szerepelt.


Serdülő csapat
DVSC III- Nyíradony VVTK 34-11 (15-7)


összeállítás: Torda V- Kis P, Vas G, Hutka D, Jónás R, Zsákai S, Garbacz P

csere: Virág A, Bui B, Smole K, Döbre M, Bokor J.

edző: Csengeri Csongor: Kicsit tartottunk ettől a mérkőzéstől, hiszen Debrecenben nagyon nagy játékerőt képviselő csapatokat ismertünk meg. Nem tudtunk azonban felzárkózni ellenfelünk lerohanásos támadásaihoz. Támadásban viszont, sokkal bátrabban, felszabadultabban játszottunk, mint eddig bármikor. Dicséret illeti Vas Gabriellát.

tabella: 8.hely – 6 mérkőzés (0gy, 0d, 6v, 23:165 ga) – 0 pont
 

U11-es csapat

Az Országos Gyermekbajnokság 5. fordulóját október 22-én, szombaton Egyesületünk rendezte a Harangi Imre Rendezvénycsarnokban, ahol hat csapat közel 100 játékosa szerepelt. Együttesünk ezt a tornát egy győzelemmel és egy vereséggel zárta.

Nyíradony VVTK - Balkány SE 28 : 0
Debrecen SC-SI - Nyíradony VVTK 34 : 3


összeállítás: összeállítás: Mihály R, Olajos Sz, Farkas B, Tarkó B, Éles Zs, Kocsis A, Lakatos E, Pócsi E, Pócsi Enikő, Ádámku L, Gyöngyösi L, Budai M

edző: Bertalan Zoltán:Mindkét mérkőzésen papírforma eredmény született. Dicséretes, hogy a balkányi meccset úgy tudtuk 0-ra hozni,hogy a kapusunk a mérkőzés előtti bemelegítésnél megsérült. A csapatból kiemelkedett Gyöngyösi Lívia és Pócsi Enikő játéka.

A második mérkőzésen nagyon megilletődötten játszottunk,már előre megijedtünk az ellenfél fizikai fölényétől. Sajnos ezen a mérkőzésen megsérült egy ütközésnél Gyöngyösi Lívia,de már amikor ezeket a sorokat írom tudjuk,hogy nem történt súlyos sérülés.
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek