Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Ezen a hétvégén az NBI/B-s bajnokságban a felnőtt és junior csapatunk szabadnapos volt, így nem játszott mérkőzést. Hétközben erős, és megterhelő edzéseken vettek részt, majd kaptak egy szabad, hosszú hétvégét.
Bízzunk benne, hogy ez a kis pihenő és ráhangoló felkészülés a következő mérkőzésen, Pilisvörösváron meghozza az eredményét!
Utánpótlás csapataink közül, a serdülő csapat hétközben 10.05.-én szerdán 16:00 kezdettel itthon fogadta a Debreceni Sportcentrum és Sportiskola csapatát, míg U11-es csapatunk Debrecenben az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban szerepeltek az Országos Gyermekbajnokságban.
 

Serdülő csapat
Nyíradony VVTK – Debreceni SC-SI 4 : 38 ( 1 : 20)


összeállítás: Torda V- Kis P, Jónás R, Garbacz P(1), Vas G(2), Smole K(1), Zsákai S

csere: Virág A, Hutka D, Bui B, Döbre M, Bokor J.

edző: Csengeri Csongor. Ellenfelünk erőfölénye már a mérkőzés legelején megmutatkozott, és csapatunkra bénítólag hatott. Bár az eredmény meglehetősen „eggyértelmű”, mégis a második félidőbeli teljesítményünket figyelembe véve, úgy értékelem, hogy csapatunkon látszik a fejlődés. Sok munka, türelem, tapasztalat és idő szükséges ahhoz, hogy megálljuk a helyünket ebben a bajnokságban.
Dícséretesen játszott Torda Vanessa, Smole Kamilla, javuló teljesítményGarbacz Panna, Vas Gabriella.

tabella: 8.hely – 5 mérkőzés (0gy, 0d, 5v, 12:131 ga) – 0 pont

U11-es csapat
Nyíradony VVTK - Lóci DSE 10 : 23
Nyíradony VVTK - Létavértes 4 : 9


összeállítás: Kertész R- Pócsi E, Erdélyi K, Horváth E, Csekenyák A, Varga E, Erdei J, Gilányi H,

csere: Hutka D, Balogh D, Horváth D, Varga F, Kun B

edző: Bertalan Zoltán: A Lóczi DSE ellen "visszakaptuk" azt a 2 pontot ami a két héttel ezelőtti győzelmünk során elvesztettünk a létszámproblémánk miatt.A Lczi DSE-nél egy - két ügyes gyerek gyakorlatilag teljesen padlóra küldött bennünket. Hozzátartozik a valósághoz hogy két meghatározó játékosunk hiányzott.

A Létavértes elleni mérkőzés egy nyerhető mérkőzés volt. A kezdő sor két gólos vetzetéssel adta át a játékot a második sornak,akik nem hogy megtartani nem tudták az eredményt, sajnos még hátránnyal is fordultunk amit a második félidőben már nem tudtunk kiegyenlíteni.
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek