Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat
Nyíradony VVTK-- OXXO Energy Orosházi NKC 27- 26 (12- 10)


összeállítás: Varga (kapus), Barta 2, Mondl 4 (2), Kránicz 4 (3), Tóth 9, Vancsa 3, Bordás 1,

csere: Hadas, Molnár (kapusok), Kun 2, Zsólyomi, Sigér 2

kiállítás: 16- 8 perc
büntető: 6- 5, 5- 2

edző: Nagyné Sütő Mariann: Az első 5 perc után átvettük a meccs irányítását a jó kapus teljesítménynek és a kiváló védekezésnek köszönhetően. Dicséretet érdemel az összes játékosom. Kiválóan küzdöttek.

tabella: 9.hely – 2 mérkőzés (1gy,0d, 1v, 52:58 ga) – 2 pont


Junior csapat
Nyíradony VVTK-- OXXO Energy Orosházi NKC 11- 35 (7- 16)


összeállítás: Kiss, Kis (kapusok), Ossik, Üveges 3, Vargics L. 4, Mogyorósi, Barnucz 1, Hutka Dóra, Magyar 1, Vargics V., Varga, Réder 1, Bui, Hutka Diána 1, Nagy

kiállítás: 10- 0 perc
büntető: 2- 0, 9- 7

edző: Flaskova Mónika: A második bajnoki mérkőzésünket Orosháza ellen játszottuk otthonunkba . A lányok az első félidő 18. percéig nagyon ügyesek voltak, amit az eredmény is igazolt, ekkor 5:5 volt a mérkőzés állása.
Utána elfáradtunk és sokat hibáztunk. De ennek ellenére is csak dicsérni tudom a lányokat, küzdöttek, akartak, lehetett látni, hogy élvezik a játékot. Az Orosháza csapatának öt játékosa játszott a felnőtt csapatban is, ami az eredmény végét igazolja.

tabella: 14.hely – 2 mérkőzés (0gy, 0d, 2v, 19:69 ga) – 0 pont
 

Serdülő csapat
DVSC II. – Nyíradony VVTK 39-1 (20-0)


összeállítás: Torda V-Kiss P, Vas G, Garbacz P, Smole K, Jónás R, Zsákai S, Virág A, Bui H, Döbre M, Hutka D, Bokor J.

edző: Csengeri Csongor: Tudtuk, hogy egy nagyon összeszokott, erős játékerőt képviselő ellenféllel kell megküzdenünk. A sorfal mögé befutó játékosokkal nem tudtunk mit kezdeni, ezért védekezést váltottunk, mindek következtében szinte folyamatosan (akár hármas) emberhátrányban voltunk. Ami a támadójátékunkat illeti, ellenfelünk játékereje, fizikális fölénye, na és persze a körülmények alaposan rányomták bélyegüket a teljesítményünkre, és játékosainkra bénítólag hatott.

tabella: 8.hely – 3 mérkőzés (0gy, 0d, 3v, 4:72 ga) – 0 pont

U13-as csapat

Az U13-as csapat is megkezdte a bajnoki szereplését 09.18.-án vasárnap a Fehérgyarmati Városi Sportcsarnokban játszott 2 mérkőzését a torna rendszerű bajnokságban.

Sárospataki USI- Nyíradony VVTK 26-5(13-3)
Nyíradony VVTK – Tiszavasvári SE 9-20 (3-12)


összeállítás: Farkas B- Lakatos E, Éles Zs, Olajos Sz, Mihály R, Tarkó B, Pócsi Erzsébet, Jankuly F, Pilka L, Kucskár D, Pócsi Enikő, Ádámku L.

edző: Bertalan Zoltán.
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek