Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat

Együttesünk, amely az elmúlt évihez képest lényegesen átalakult, hiszen a keretünkből csupán csak 6 maradt és 8 új játékos érkezett, a hétvégén Egerben szerepelt a Dobó Kupán.
Csapatunk Egerben vett részt a hétvégén egy felkészülési tornán. 4 csapat volt 3 a keleti és egy a nyugati csoportból. Sajnos nem tudtunk teljes csapattal érkezni, mert sérülés történt az egyik irányító poszton játszó játékosnál egy játékvezetői vizsgán volt és a kettős játékengedéllyel nálunk játszó beálló sem állt a csapat rendelkezésére.
Az első mérkőzést a Pénzügyőr csapata ellen játszottuk , ahol 40 percig kiélezett küzdelem folyt vezettünk is de a végjáték nem úgy sikerült. Ezért vereséget szenvedtünk . Ez azt jelentette , hogy rögtön mi játszottuk a következő mérkőzést is. Itt a frissesség volt az ami kifejezetten dominált . Sok indítást gólt kaptuk.
Összegezve szépen lassan épül a csapatunk sok munka vár még ránk , főleg a játékosok összeszokottságát illetően.

Eredmények:
Pénzügyőr SE-Nyíradony VVTK 32:25
Nyíradony VVTK- Kozármisleny 23:31


Végeredmény:
1: Eger
2: Pénzügyőr SE
3: Kozármisleny
4: Nyíradony VVTK

Serdülő csapat

Az átalakult serdülő csapatunk a hétvégén Berettyóújfaluban a BMSE által rendezett felkészülési tornán vett részt, ahol együttesünkön kívül a Hajdúszoboszló és a helyiek két csapattal indultak.
Együttesünk ebben a szezonban először játszott tétmérkőzést, és a tornán jól szerepelt, mivel két mérkőzést megnyertünk és egyet vesztettünk el.

Eredmények:

Hajdúszoboszló KSKE – Nyíradony VVTK 11-12(4-5)
Nyíradony VVTK – BMSE II. 10-17 (4-9)
Nyíradony VVTK – BMSE I. 19-15 (10-7)


A tornán Együttesünket a következő játékosok alkották:
Torda V, Kis P, Vas G, Kiss-Rimay J, Garbacz P, Bányai H, Virág A, Oláh Zs, Döbre M, Bui B, Tőkés R, Smole K, Ádám V, Sós B.
edző: Csengeri Csongor.
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek