Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat

Nyíradony VVTK-- Kisvárdai KCSE 37- 21 (11- 16)


összeállítás: Gulyás (kapus), Kun, Fábián 1, Szarkáné Sütő 7, Smid 3, Láng 3, Horváth 4,
csere: Hadas, Varga (kapusok), Zsólyomi, jantó 1, Vancsa 1, Barta 1,

kiállítás: 14- 10 perc
büntető: 3- 2, 5- 5

edző: Nagyné Sütő Mariann: Jobb csapat a Kisvárda, de nem ennyivel. Mitől süllyed a játék színvonala azt meg kell kérdezni a két játékvezetőtől, közép kezdésnél egyet kell fújni a sípba és nem kettőt.

tabella: 12.hely- 16 mérkőzés (3gy, 2d, 11v, 385:428 ga) – 8 pont
 

Junior csapat

Nyíradony VVTK-- Kisvárdai KCSE 19-28 (11-13)


összeállítás: Kiss ( kapus), Bui, Vargics V., Vargics L., Réder, Magyar, Varga, Mogyorósi, Hutka, Ossik, Barnucz, Üveges,

edző: Bertalan Zoltán: Az első félidő 25. percéig fej fej mellett haladtunk az ellenféllel.Ekkorra fizikálisan teljesen elfáradtunk és ezt természetszerűen követte a koncentráció csökkenése is. ennek az lett a következménye ,hogy megszaporodtak a technikai hibák,amiket az ellenfél könyörtelenül ki is használt.A védekezésben sem értünk már oda az ellenfélhez időben,ami nagyon sok kiállításhoz vezetett ebben az időszakban. A második félidőre látványossá vált a játék sebessége közötti különbség , ami végül ehhez az eredményhez vezetett.

tabella: 14.hely- 16 mérkőzés (0gy, 0d, 16v, 234:534 ga) – 0 pont

U13-as csapat

Nyíradony VVTK- Sárospatak VSI 6-10(4-7)

Téglás VSE – Nyíradony VVTK 22-10 (11-5)


összeállítás: Farkas B, Mihály R, Tarkó B, Katona Dzs, Éles D, Hutka D, Olajos Sz, Kocsis A, Répási D, Lakatos E, Piroska D, Hamar L
edző: Bertalan Zoltán: Az első mérkőzésen bennmaradtunk az öltözőben Nagyon enerváltan ,figyelmetlenül kézilabdáztunk. Ilyen hozzáállás mellett nem születhetett más eredmény. A hazai csapat ellen már teljesen más felfogással mentünk játszani , aminek az lett a vége hogy egy nagyon bátor ,összeszedett védekezéssel reális esélyünk volt pontot vagy pontokat szerezni. Sajnos az átlövőink nem remekeltek a mai napon,így elmaradt a pontszerzés.
Mindkét mérkőzésen a csapat legjobbja a kapusunk, Mihály Réka volt. Csak így tovább Réka!
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek