Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége

Műfüves bajnokság felnőtt csapat

Hajdúnánás –Nyíradony VVTK 2-3 (1-2)


összeállítás: Vajda T-Takács A, Bodnár P, Kerecsen J, Szilágyi Z-, Mercs J, Furó Zs, Gáll F, - Czibere B, Baranyi B, Kiss G

csere: Szabó T, Illés J, Tömöri L, Kerezsi T

gólszerzők: Baranyi B, Mercs J (2)

edző: Orosz János: -"Nagyon jó körülmények közt kemény munkát végeztek a fiúk, az első mérkőzésen a hazai csapat presztízs kérdést csinált a találkozóból és igen keményen(sőt!...) játszott de így is jobbak voltunk. A pénteki edzésen sajnos megsérült egyik támadónk(Vasas) másik három pedig elfoglaltság miatt nem állt rendelkezésemre,ennek ellenére nagyon jó játékkal legyőztük a szomszédos megye listavezetőjét és még a fiatalok is játszottak. A vasárnapi – műfüves bajnoság keretében rendezett - mérkőzésre tovább apadt a létszám megint egy sérülés(Tömöri) és a fiatalok futsal mérkőzése miatt, a fáradság is már nagyon szembetűnő volt de így is simán nyertünk.

Az edzőtábor elérte célját, az edzések mellett csapat építő jellege miatt is. Eddig egy új átigazolásunk van (Pataki Ernő-25 év-Monostorpályi-támadó) egy másik remek labdarúgó igazolása folyamatban van(Halász Zoltán-25 év-Hajdúsámson-védő) illetve egy kapus volt velünk próbajátékon(Farkas Bence-21 éves-DVSC) aki nagyon jó benyomást tett rám. A játékosok leigazolásáról a vezetők fel javaslatot tettem. Elmondható hogy mindhármuk szakmailag és emberileg is nagyon jó hatással volt rám és a csapatra közösségére és játékára is!"

tabella: 2.hely- 5 mérkőzés (4gy, 0d, 1v, 27:18 ga) – 12 pont
 

Futsal U-19

Nyíradony VVTK - Balmazújváros 2-11 (0-6)

Nyíradony VVTK - DSI 2-15 (9-2)


összeállítás:Rácz János,Orosz Edmond,Nagy Dávid,Kallos Gergő ,Szilágyi Zoltán

gólszerzők:Kallos Gergő 2,Nagy Dávid 1,Szilágyi Zoltán 1

edző: Kerezsi Tamás: Ezen a játéknapon nagyon kevesen voltunk, csere nélkül kellett végigjátszani két mérkőzést, amely az eredményen is meglátszik.

tabella: 6.hely- 10 mérkőzés (1gy, 0d, 9v, 21:92 ga) – 3 pont


Futsal U-17

Nyíradony VVTK –Nagyhegyes 8-2 (2-0)
 
Nyíradony VVTK – DSI 1-5 (1-1)


összeállítás:Parcsák Máté,Peják Bence,Veres Gábor,Gerghel György,Rácz János,Tarcsai Sándor,Bacsó Dominik,Lukács Levente, Sinka Ábel
Gólszerzők:Bara Martin 3,Gerghel György 1,Veres Gábor 3,Tarcsai Sándor 2, Lukács Levente 1

edző: Kerezsi Tamás: Sajnos a csoportelső ellen nem sikerült pontot szereznünk, így a felsőházi rájátszásnak búcsút mondhattunk!

tabella: 3.hely- 10 mérkőzés (6gy, 0d, 4v, 47:37 ga) – 18 pontFelnőtt csapatunk Hajdúszoboszlón edzőtáborozott.

Február 2 és február 7 közt Hajdúszoboszlón edzőtáborozott felnőtt csapatunk kiegészülve négy fő tehetséges ifjúsági játékossal. A napi két edzés mellett három edzőmérkőzés szerepelt a programban, a következő eredményekkel:

2016.02.03
Hajdúszoboszló-Nyíradony VVTK 1-2(0-0)


Összeállítás:Farkas B.(Vajda T.)-Gyurina J.(Takács A.)Tömöri L.(Kerecsen J.)Bodnár P.,Szilágyi Z.(Szilágyi Z.)-Mercs J.(Baranyi B.)(Halász Z.)-Kiss G.(Szabó T.)Czibere B.(Gál F.)Fúró Zs.(Illés J.)-Vasas T.,Pataki E.

Gólszerző:Vasas T.(2)

206.02.06
Nyíradony VVTK - Tiszafüred 2-1(1-0)


Összeállítás:Vajda(Farkas)-Takács(Szilágyi)Tömöri(Veres)Kerecsen,Szilágyi(Gerghel)-Mercs,Bodnár-Kiss G.(Szabó)Czibere,Fúró(Gál)-Pataki(Bara)

Gólszerzők:Pataki,Halász
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek