Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat

Nyíradony VVTK- Elios Kispest Nkk 22- 33 (12- 19)


összeállítás: Gulyás (kapus), Barta 2, Fábián 7, Szarkáné Sütő 2, Smid 4, Láng 1, Horváth 1
csere: Hadas (kapus), Zsólyomi, Kun 2, Jantó, Vancsa 3, Vargics V., Vargics L.,

kiállítás: 4- 10 perc
büntető: 5- 3, 3- 1

edző: Nagyné Sütő Mariann: Ezen a mérkőzésen több taktikai elemet kipróbáltuk. Főleg a védekezésben a nyitott es 6:0-ás falat valtogattunk. Sajnos egyik sem ment igazán jól. Enerváltan játszottuk az első félidőt és ez el is döntötte a mérkőzést. Az is megpecsételte hogy a középső emberek nem hoztak a formájukat és csere lehetőségem nem volt. Hiszen az egyetlen cserénk Zsólyomi ujjtörést szenvedett az egyik felkészülési meccsen.

tabella: 12.hely- 13 mérkőzés (2gy, 2d, 9v, 314:348 ga) – 6 pont

Junior csapat

Nyíradony VVTK- Elios Kispest Nkk 15- 28 (6- 17)


összeállítás: Kiss (kapus), Vargics L., Réder 1, Magyar, Varga 3, Mogyorósi 1, Vargics V. 2, Üveges 2, Barnucz 1,Hutka 3, Szabó 2, Bui

kiállítás: 4- 6 perc
büntető: 2- 2, 3- 2

edző: Bertalan Zoltán: A tizenhárom gólos vereség a Kispest ellen vállalható,pláne ha hozzátesszük hogy két meghatározó játékosunk is sérült volt. A nagyobb baj az hogy ez az ellenfél más sebességfokozaton játssza ezt a játékot mint mi.

tabella: 14.hely- 13 mérkőzés (0gy, 0d, 13v, 179:449 ga) – 0 pont

Serdülő csapat

2016. január 22-én, pénteken került sor a következő bajnoki mérkőzésre, csapatunk a Nyíradonyi VVTK a Kisvárda otthonába látogatott.

 Kisvárda – VVTK Nyíradony 35 – 6 (17-2)

összeállítás: Bui Henrietta ( 4), Lacatas Cynthia ( 2) Oláh Vivien, Jónás Rebeka, Torda Vanesa, Kis Petra, Saicu Larisa, Bús Nóra, Király Zsuzsanna, Vas Gabriella, Nagy Fruzsina, Kis Rimay Jázmin.

edző: Leu Eugen: A sok sérülés következtében 4 alapember is hiányzott a csapatunkból, ami meg is látszott a játékunkon, valamint a végeredményen is.

tabella: 7.hely- 13 mérkőzés (2gy, 0d, 11v, 149:351 ga) – 4 pont

U13-as csapat

Nyíradony VVTK – Kazincbarcikai KSE I. 7-10 (3-6)

Nyíradony VVTK- SZEPA AKSE 11-8 (4-4)összeállítás: Farkas Beatrix, Mihály Réka, Tarkó Bernadett, Katona Dzsenifer, Éles Dóra, Hutka Diána, Olajos Szilvia, Kocsis Alexandra, Répási Dóra, Hamar Lilla, Lakatos Evelin.

edző: Bertalan Zoltán.: Az első mérkőzésen harmincöt percig döntetlenen tudtuk tartani az ellenfelet,de az utolsó 5 percre elfogytunk fejben. A koncentráció hiánya miatt három védekezési hiba megpecsételtre a sorsunkat.
Tanulva az első mérkőzés hibáiból,az első perctől az utolsóig kézben tartottuk a meccset. A védekezésünk egészen jó volt,még a dobott gólok számán kell sokat javulnunk.
Összességében meg vagyok azért így is elégedve a gyerekekkel,hétről hétre sikerül valamiben fejlődnünk,ami az ellenfelek edzőinek is feltűnik,egyre többen gratulálnak a lányok teljesítményéhez.

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek