Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hírek

Gyerekbajnokság U-13

Tiszavasvári - Nyíradony 19 – 10 (8-15)
Nyíradony - Ópályi 13 - 10 ( 3-5)


összeállítás: Mihály Réka, Farkas Beatrix, Tarkó Bernadett, Katona Dzsenifer, Éles Dóra, Hutka Diána, Olajos Szilvia, Kocsis Alexandra, Piroska Dorina, Répási Dóra, Hamar Lilla.

edző: Bertalan Zoltán: Már az első mérkőzésen érezni lehetett,.hogy túl rossz eredmény nem fog születni. Sajnos a védekezésünk egy kicsit lassúra sikeredett ezért,ezért rendre lekéstünk a kilépésekkel aminek az lett a vége,hogy 10 büntetőt ítéltek ellenünk,többet még kiállítással is megfejelve. Emiatt alakult így a végeredmény. A mérkőzésen kiemelkedett a kapus Mihály Réka,valamint a két átlövő - Hutka Dóra és Farkas Beatrix - játéka.

Az Ópályi elleni mérkőzésre úgy érzem sikerült kellőképpen "feltüzelni" a gyerekeket, aminek köszönhetően ez első félidő végére csak 2 gólon hátrányban fordultunk. Ekkor érezték meg a gyerekek hogy ez a mérkőzés akár még nyerhető is. A második félidőben egy nagyon kemény védekezést sikerült megvalósítani ,ami Farkas Beatrix bátor játékának valamint Mihály Réka ragyogó védéseinek köszönhetően kiharcoltuk első győzelmünket. Ez már igazi csapatmunka volt!
A gyerekek nagyon boldogak voltak. Az örömteli arcokat látva úgy éreztem ez az a dolog amiért érdemes igazán dolgozni.

Serdülő Csapat

Péntek délután a csapatunk idegen pályán játszott a Hajdúnánás SKII-vel.

Hajdúnánás SKII - Nyíradony VVTK 22 - 13 (8 - 6)

összeállítás: Bui Henrietta (3),Hager Bernadett, Olah Vivien, Torda Vanessa, Kis Petra, Danga Nicoleta ,Kiraly Nora, Lacatas Cynthia ( 1), Vas Gabriella( 1), Bihari Viktoria (7), Kis Rimay Jazmin Bus Nora ,Jonas Rebeka ,Cege Nikolett( 1 )Nagy Fruzsina
edző: Leu Eugen: Sok hibát vétettünk, főleg a második félidőben, ennek köszönhetjük a vereséget.

tabella: 7.hely- 10 mérkőzés (2gy, 0d, 8v, 122:254 ga)- 4 pont
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek