Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapatunk a hétvégén a tabellát biztosan vezető Eszterházy KFSC együttesét fogadta. A mérkőzésen győzelmet nem vártunk, de egy szoros eredményben reménykedtünk. Sajnos ez a reményünk sem vált valóra, mert csapatunk különösen, a második félidőben igen gyengén teljesített! 

Felnőtt csapat
Nyíradony VVTK-- Eszterházy KFSC 23- 32 (14- 16)


összeállítás: Varga (kapus), Kun 1, Szarkáné Sütő 6, Láng 3, Fábián 7, Vancsa 1, Horváth,
csere: Gulyás (kapus), Zsólyomi, Jantó, Erdei 3, Smid, Barta 2

kiállítás: 4- 10 perc
büntető: 8- 5, 3- 3

edző: Nagyné Sütő Mariann: A 2. félidőben nagyon gyengén játszottunk, de tőlünk már csak a játékvezetők voltak gyengébbek.

tabella: 12 hely- 11 mérkőzés (2gy, 2d, 7v, 269:283 ga) – 6 pont

Junior csapat
Nyíradony VVTK-- Eszterházy KFSC 10- 40 (6- 18)


összeállítás: Ossik (kapus), Bui 1, Vargics L. 1, Kiss, Réder 1, Magyar, Varga, Mogyorósi 2, Vargics V., Üveges 2, Barnucz 1, Szabó 2

kiállítás: 18- 2 perc
büntető: 0, 13- 11

edző: Bertalan Zoltán: Gyakorlatilag az ellenfél annyi gólt dobott ahányszor a kaput eltaláltál.Ezt a játékot nem lehet kapus nélkül játszani.Ebben a kilátástalan helyzetben ráadásul az irányítónkat is nélkülözni kellett,amivel a csapat motorját is elvesztettük. A sok rossz védekezés miatt rengeteget játszottunk emberhátrányban , ami végleg megpecsételte a sorsunkat.

tabella: 14. hely- 11 mérkőzés(0gy, 0d, 11v, 150:390 ga) – 0 pont

Serdülő csapat

Az utolsó két mérkőzés eredményétől függetlenül csapatunk már biztosan bejutott a rájátszás felső házában és úgy látszik, hogy ez a tényező túlzott önbizalmat adott a játékosainknak, minek következében mind a Hajdúszoboszló, mind a Hajdúböszörmény elleni mérkőzésünket elvesztettük, holott mindkét csapatot az első mérkőzésen magabiztosan győztük le.
Remélem, hogy az edző és a játékosok levonják a megfelelő tanulságot, és a felsőházi rájátszás folyamán ilyen gyenge teljesítmény nem fordul elő!
Hajdúböszörmény TE - Nyíradony VVTK 27 - 18 (9 -11)

összeállítás: Kiraly Zsuzsana, Bodea Larisa( 5) ,Hager Bernadett,Olah Vivien,Bui Henrietta (6). Torda Vanesa ,Kiss Petra, Lacatus Cynthia (1), Boldog Florentina (3), Kiss Rimay Jazmin(1) Bus Nora, Gyongyosi Flora, Nagy Fruzsina, Janos Rebeka, Cege Nikolett (2)
edző: Leu Eugen: Csütörtök délután játszottuk le az utolsó bajnoki mérkőzést, az OSB „D” csoportjában.Ennek a mérkőzésnek a két félideje teljesen különbözött egymástól, az első félidőben mi vezettünk, de a második félidőben felismerhetetlen volt a csapat játéka. Sok egyéni hibát követtünk el, és így a hazaiak a végén nagy gólkülönbségű győzelemét arattak. Az utolsó 10 percben semmi nem jött össze.

U13-es csapat

Csapatunk a rájátszás alsóházában a hétvégén az Újfehértói tornán játszotta le első mérkőzéseit.
Eredmények:

Sárospataki KSE – Nyíradony VVTK 15-1 (8-0)
Berettyó MSE – Nyíradony VVTK 35-2 (20-0)


összeállítás: Hamar Lilla, Farkas Beatrix, Mihály Réka, Tarkó Bernadett, Katona Dzsenifer, Répási Dóra, Olajos Szilvia, Éles Dóra, Kocsis Alexandra, Piroska Dorina, Lakatos Evelin, Hutka Dóra, Ivánta Nikoletta, Szabó Dorina.
edző: Bertalan Zoltán.: Az első mérkőzésen nem tudtunk mit kezdeni a majdnem kétszer akkora ellenfelekkel szemben.
A második mérkőzésen már sokkal bátrabban védekeztünk a rutinosabb ellenféllel szemben,de a szigorú védekezés minden erőnket felemésztette.Még nagyon gyámoltalanok vagyunk a támadásokban,nincs elég önbizalmunk ahhoz hogy megpróbáljuk azokat a technikai megoldásokat amiket edzéseken tanulunk.A sok gyakorlással ennek is előbb utóbb eljön majd az ideje.
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek