Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége

Érmihályfalván futballoztak fiataljaink!
Egyesületünk és a C.S. UNIREA Érmihályfalva között meglevő több éves kapcsolatot a hétvégén megrendezett eseménnyel is tovább erősítettük.
A hazai nagypályás bajnokság befejeztével, a futsal bajnokságra is készülve az Érmihályfalvai Városi Sportcsarnokban rendezték meg a teremtorna mérkőzéseit.
A hétvégén labdarúgóink négy korosztályban (U 11,U 13 ,U 15 és U 17)……….. fővel vendégeskedtek Érmihályfalván, ahol minden korosztályban egy 2X20 perces mérkőzésen keretén belül megmérkőztek a hazai csapat utánpótlásával. Minden találkozó jó hangulatban zajlott és a sanyarú hazai utánpótlás nevelés ellenére a nagyobb korosztályokban bebizonyosodott hogy előrébb járunk vendéglátóinknál.
 

Eredmények:
U11-es csapat
Érmihályfalva- Nyíradony 6-2 (3-2)


Csapat: Madugyin Márk,Horváth József,Nagy Marcell,Dominyák Tamás,Makula Kevin,Nagy Gergő
Gólszerző: Nagy Gergő(1), Makula Kevin (1)
Edző : Terdik László: Az egész mérkőzésen megilletődve játszottunk,ha egy kicsit bátrabban játszunk, akkor szorosabb eredményt is elérhetünk volna.

U14-es csapat
Érmihályfalva - Nyíradony VVTK 3-6 (2-2)


Csapat: Szórádi Ádám,Nagy András,Nagy Sándor,Szabó Soma,Rádai Zoltán,Gönczör Patrik,Kovács Krisztián,Hegedűs Tamás,Ádám Levente,Birki József,Erdei Martin,Kovács Krisztián
Gólszerzők: Nagy Sándor(1), Szabó Soma (2) Gönczör Patrik (2) Nagy András
edző: Takács András.

U15-ös csapat
Érmihályfalva - Nyíradony VVTK 1-5 (0-2)


Csapat:Bacsó D.,Vass G.,Mészáros K.,Kallos Á.,Szabó P.,Madugyin A.,Kapusi M.,Lukács L.,Kertész I.,Kerecsen Gy.,Lukács T.,Gönczör R.,Gerghel E.
Gólszerzők: Gerghel E.(2)Kertész I.,Gönczör R.
Edző:Orosz János

U17-es csapat
Érmihályfalva - Nyíradony VVTK 2-4


összeállítás: Petrovai Erik,Peják Bence,Parcsák Máté,Gerghel György,Bara Martin,Veres Gábor,Rácz János,Sinka Ábel

Gólszerzők:Bara Martin2,Sinka Ábel,Rácz János

edző: Kerezsi Tamás:Nagyon jó színvonalú mérkőzésen, felszabadult játékkal sikerült megnyernünk a meccset! Gratulálok az egész Nyíradonyi utánpótlás labdarúgók teljesítményéhez!!!


Visszavágó december 13-án vasárnap 9.00-tól a Harangi Imre Rendezvénycsarnokban, ahol tovább bővül a mezőny, mivel bekapcsolódik a két legfiatalabb U7, U9-es korosztályunk is.
A tornára szeretettel várjuk a kedves szülőket, pedagógusokat és nézőket!
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek