Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Nagyon örülünk, hogy kézilabdás lányaink is végre eljutottak odáig, hogy szeptember óta megy a bajnokság, és reméljük, hogy ez a győzelem lendületet ad a négy hátralevő őszi mérkőzésre és újabb győzelmeket érünk el.  

Felnőtt csapat
DVSC- TVP II.- Nyíradony VVTK 19- 31 (9- 18)


összeállítás: Gulyás (kapus), Barta, Fábián 9, Szarkáné Sütő 6, Smid 1, Vancsa 5, Horváth 4
csere: Varga, Hadas (kapusok), Zsólyomi, Kun, Jantó, Erdei 4, Láng 2

kiállítás: 8- 6 perc
büntető: 1- 1, 4- 3

edző: Nagyné Sütő Mariann: Végre...

tabella: 10.hely- 8mérkőzés (2gy, 1d, 5v, 193:193 ga) – 5 pont

Junior csapat
DVSC- TVP II.- Nyíradony VVTK 47- 9 (23- 2)


összeállítás: Mogyorósi, Kiss (kapus), Bui 2, Vargics L., Barnucz, Réder, Hutka 2, Magyar, Szabó 1, Varga 1, Vargics V. 2, Üveges 1

kiállítás: 2- 18 perc
büntető: 9- 9, 3- 2

edző: Bertalan Zoltán: A nagyrészt serdülőkorú játékosokból álló,nem túl nagy játékerőt képviselő hazai csapat ilyen arányban is megérdemelten nyert. A rengeteg ki nem kényszerített technikai hibánkat az ellenfél könnyű gólokkal torolta meg. A csapat nagy része az egész mérkőzés alatt annyit futott, mint egy becsületes bemelegítésnél kellene. Ilyen kényelmesen nem lehet ennél jobb eredményt elérni.

tabella: 14.hely- 8 mérkőzés (0gy,0d, 8v, 121:271 ga) – 0 pont


Serdülő csapat
Hajdúszoboszló KSKE – Nyíradony VVTK 8-23 (4-12)


összeállítás: Torda Vanesa , Kis Petra , Bui Henrietta (1 gol) , Vas Gabriela (2 gol) , Olah Vivien (1 gol) , Kiraly Zsuzsana (2 gol) , Hager Bernadett , Danga Nicoleta (1 gol) , Bihari Viktoria (6 gol , 2 perces kialitas) , Bodea Larisa (7 gol) , Kis Rimay Jazmin (1 gol) , Bus Nora , Nagy Fruzsina (1 gol , 2 perces kialitas) , Janos Rebeka (1 gol) , Gyongyosi Flora.

edző: Leu Egen: Ez egy olyan meccs volt, amelyet elejétől- végéig irányítottunk . Gratulálok a lányoknak az eredményért es a játékért. Két nagyon fontos mérkőzés vár még ránk idegenben, ahol legalább az egyiket meg kell nyerni, ahhoz, hogy a rájátszásban a felsőházban folytathassuk.

tabella: 3.hely- 10 mérkőzés (6gy, 0d, 4v, 147:194 ga) – 12 pont

U11-es csapat

Vasárnap Hajdúnánáson voltunk mérkőzésnapon, az utolsó előtti fordulóban, ahol két mérkőzést játszottunk.

Debreceni SC-SI - Nyíradony VVTK 58-1 (25-1)
Nyíradony VVTK - VKK Nyírbátor 6-28 (3-18)


Játékosok:
Ádámku Lili, Balogh Aranka, Budai Mária, Dublinszki Eszter, Erdélyi Kinga, Gyöngyösi Lívia, Pócsi Enikő, Ster Gréta, Szabó Dominika, Szabó Bianka, Szabó Zsuzsanna, Vasas Vivien.

Edző: Láng Emese: Támadásban bátortalanok voltunk, megijedtünk a magasabb és erősebb ellenfelektől, míg védekezésben szintén nem mindig mertük a támadó játékosokat megállítani. A következő mérkőzésnapunk Kisvárdán lesz, november 28-án.
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek