Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Ezen a hétvégén a felnőtt, a junior és a serdülő csapatunk is szabadnapos volt. Csak az U13-as csapatunk szerepelt a debreceni tornán.

U-13-as csapat

DVSC - Nyíradony 43 : 0.


csapatnévsor: Mihály Réka, Tarkó Bernadett, Katona Dzenifer, Répási Dóra, Olajos Szilvia, Éles Dóra, Kocsis Alexandra, Lakatos Evelin, Szabó Dorina, Szoták Eszter, Hutka Dóram Ivánta Nikoletta, Piros Dorina

edző: Bertalan Zoltán: A lényegesen jobb játékerőt képviselő csapat ellen szemernyi esélyünk sem volt. Egyetlen értékelhető dolog,hogy közel 10 góllal kevesebbet kaptunk mint a legutóbbi mérkőzésünkön.

Ópályi - Nyíradony 4 : 8.

A Loki meccs utáni értékelés következtében lényegesen jobb felfogással kezdtük a mérkőzést. A kezdő sorunk döntetlenre hozta az első 10 percet,sajnos a kötelező sorcsere után lépéshátrányba kerültünk,ami nem lett volna végzetes,de a folytatásban minden erőnket (szellemit és fizikait is) lekötött a védekezés. Ez meg is látszik a kapott gólok számában. Sajnos a támadásokra már nem tudtunk kellő képen koncentrálni. Összességében egy nagyon harcos jó kis meccset játszottunk,ami kellő erőt adhat a gyerekeknek a sikeres folytatáshoz. A kapusunk (Mihály Réka ) kiemelkedő teljesítményt nyújtott,amivel nagyrészt vállalt a jó szereplésből.
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek