Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kézilabda hétvége

Felnőtt csapat

A 2015/16-os bajnokságot hazai környezetben kezdte a csapatunk, amely jelentős átalakuláson ment át, hiszen az elmúlt évi játékos keretből 2 játékos abbahagyta, egy pedig eligazolt tőlünk.
Ez azt jelenti, hogy gyengébbek lettünk egy jó kapussal, és szegényebbek 309 góllal!
Az új csapatszerkezet és játék kialakulása sok időt fog igénybe venni, és a középmezőnyben való szereplés már sikernek számít.

Nyíradony VVTK-Orosházi NKC 21-23 (11-9)

összeállítás: Gulyás (kapus), Barta 2, Smid, Szarkáné Sütő 2, Fábián 2, LÁNG 13, Horváth 1,
Hadas, Varga (kapusok), Zsólyomi, Kun, Jantó, Vancsa 1,
kiállítás: 6- 8 perc
büntető: 7- 6, 3- 3
edző:Nagyné Sütő Mariann: Az első félidő jó játéka után nagyon visszaesett a második részben a támadó játékunk és a rövid kispad megbosszulta ezt

tabella: 11.hely – 1 mérkőzés (0gy, 0d, 1v, 21:23 ga) – 0 pont

Junior csapat

Nyíradony VVTK-Orosházi NKC 15-32 (6-17)

összeállítás: Hutka Dia,Mogyorósi Alexandra,Szabó Polett, Üveges Annamária, Kiss Zsófia, Magyar Bettina, Barnucz Viktória, Varga Cintia, Réder Bianka, Vargics Liliána, Vargics Vivien, Bui Henrietta
edző: Bertalan Zoltán: A mérkőzés első és utolsó negyedóráját döntetlenre hoztuk. A középső 30 percben az ellenfél a felnőtt kerethez tartozó junior korú játékosait játszatta,akik olyan sebességgel és dinamikával játszottak,hogy nem tudtuk velük felvenni a versenyt.Az idény első mérkőzésének nem volt olyan rossz.

tabella: 13.hely- 1 mérkőzés( 0gy, 0d, 1 v, 15:32 ga) – 0 pont

Serdülő csapat

VKK NYÍRBÁTOR – NYÍRADONY VVTK 6-11 (5-5)


összeállítás Torda Vanesa , Kis Petra , Bui Henrietta(2 gol) , Lacatas Cyntia , Danga Nicoleta , Bihari Viktória(7 gol) , Vas Gabriela(1 gol)(2 perces kiálitás) , Czakó Lilla , Gyöngyösi Flóra , Cege Nikolett(1 gol) , Nagy Fruzsina , Bus Nóra(2 perces kiálitás)
edző: Leu Eugen: Péntek délután volt meg a második forduló az OSB "D" csoportjában . A mi csapatunk Nyírbátorban vendégszerepelt, amely játéktudásnban egy színten van velünk . Egy nagyon jó meccset játszottunk, annak ellenére ,hogy sok állandó játékos hiányzott először szerepeltek a csapatban a bagaméri lányok . Ez meg is látszott a támadásoknál, és nem nagyon találtunk lehetőségeket a gólszerzésre. Viszont a védelem tökéletes működött. Gratulálok az egész csapatnak a kiváló versenyszellemért és akarásért.

tabella: 5.hely- 2 mérkőzés (1gy, 0d, 1v, 11:16 ga) – 2 pont

U-13-as csapat

A Nyíradonyi és Hajdúsámsoni gyerekekre építő csapatunk megkezdte szereplését a gyerekbajnokság Kulcsár Anita régió- D csoportjában.
A lányok az első fordulóban-Vásárosnaményban rendezett tornán szerepeltek.

Eredmény 59-1.

Életük első kézilabda mérkőzését játszó gyerekeink nagyon megszeppenve játszottak,egymást se nagyon találták meg a pályán.A két évvel idősebb,fizikálisan lényegesen erősebb és több éve együtt játszó csapat rutinosan lehengerelt bennünket.

A második mérkőzést Fehérgyarmat ellen játszottunk,akik nem voltak akkorák,nem tudtak annyira kézilabdázni és főleg nem játszottak félpályás letámadást csak a mérkőzés utolsó 10 percében. Ez meg is látszott az eredményen: 24-6.

A gyerekeink most szembesültek azzal hogy mi is tulajdonképpen a kézilabda.kézilabda. Bízok benne hogy ez jó lecke volt arra hogy sokkal nagyobb alázattal kell viselkedni a "kézilabda" iránt,és sok munkára és szorgalomra van szükség ahhoz,hogy igazi kézilabdások legyenek.

A mérkőzéseken az alábbi gyerekek szerepeltek:
Mihály Réka
Piroska Dorina
Katona Dzsenifer
Olajos Szilvia
Hutka Dóra
Éles Dóra
Tarkó Bernadett
Éles Zsófia
Kocsis Alexandra
Ivánta Nikoletta
Lakatos Evelin
Szoták Eszter
Szabó Dorina
Répási Dóra betegség miatt igazoltan hiányzott
edző: Bertalan Zoltán
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Facebook

 

részletek..

Oldalajánló

Sport hírek