Hírek

<< vissza az előző oldalra

Labdarúgó hétvége


Felnőtt csapat

Berettyóújfalui SE - Nyíradony 3-2
(1-1)


Összeállítás:Bugjó(Kerezsi)-Bodnár,Dán F.,Tömöri,Takács(Szabó T.)-Mercs,Gyurina(Vajda)Rácz F.(Illés J.)-Czibere,Dán F.(Kiss G.)Biró P.

Gólszerzők:Rácz F.,Czibere B.

Edző:Orosz János:-„A mezőnyben jól játszottunk esélyünk volt az utolsó percig egy jó eredmény elérésére, de ma kapusaink tettek róla hogy ez ne sikerüljön. Gratulálok az ifi csapat remek játékához!”

tabella: 13.hely - 26 mérkőzés (7gy, 5d, 14v, 39:51 ga) – 26 pont

U-21-es csapat

Berettyóújfalui SE - Nyíradony 2-3
(0-2)

összeállítás: Jankuly Á- Orosz E, Farkas Z, Gerghel Gy(Turzai M), Szilágyi Z, - Illés G, Guti Á, Nagy Á, - Béke F(Nagy I), Urszuly J, Molnár A(Veres G)

gólszerzők:Nagy Á, Illés G, Molnár A

edző: Terdik László: 3:2 arányú győzelem született, ahol a nyíradonyi fiatalok nagy akarattal, óriási küzdelemben verték meg a 4. helyezett Berettyóújfalu csapatát. Gratulálok a fiúknak!

tabella: 10.hely- 26 mérkőzés (10gy, 3d, 13v, 75:81 ga) – 33 pont

U15-ös csapat

Hajdúsámson-Nyíradony 1-1
(0-1)

Összeállítás:Sinka-Mészáros(Csuka)Lukács,Parcsák,Kallos(Bacsó)-Pintye,Szakács,Kavalecz(Kapusi)-Gerghel(Gönczör)Kertész,Horváth D.(Balogh D.)

Gólszerző:Lukács L.


Edző:Orosz János-„A második helyezett otthonában nyerni szerettünk volna,erre meg is volt az esélyünk,de a mérkőzés utolsó perceiben egy figyelmetlenség miatt kicsúszott a kezünkből a győzelem. Ha jobb a helyzet kihasználásunk könnyen nyerhettünk volna!”

tabella: 4.hely- 22 mérkőzés (15gy, 1d, 6v, 98:26 ga) – 46 pontNői U-17-es csapat

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.-Nyíradony VVTK 1-0


Az első mérkőzésen a Hajdúsámson ellen jól kezdtünk,és a védekezésünknek köszönhetően majdnem a mérkőzés végéig nem kaptunk gólt.Az ellentámadásainknál nem voltunk elég határozottak,lövő helyzeteinket nem használtuk ki.Az utolsó percekben kaptuk a gólt,ami elkerülhető lett volna megfelelő koncentrációval.

Dase-Nyíradony VVTK 7-0

Az első mérkőzésen még volt csapategység,csapatmunka,egymásért küzdeni akarás itt sajnos ezek a tényezők hiányoztak.A labdavesztések után nem tudtunk rendezett védelmet kialakítani így könnyen átjátszhatóak voltunk.Fizikálisan,mentálisan fáradtak voltunk ebből következett,hogy nem tudtunk a játékra megfelelően koncentrálni.

összeállítás: Nagy K- Birki N, Ulics A, Győri N, Kolompár N, Andrási H, Kurtyán L, Papp F

csere: Bíró E

edző: Czimbalmos Csaba

tabella: 3.hely- 17 mérkőzés( 1gy, 0d, 16v, 1:26 ga)- 3 pont


Női U-15-ös csapat

• DEBRECEN HONVÉD – NYÍRADONY VVTK 4 – 0
• NYÍRADONY VVTK – HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI TE 0 – 6összeállítás: Furó A- Csajkó V, Horváth R, Berki V, Furó B, Horváth B, Kurtyán K

csere: Varga N, Vámosi V, Horváth A, Balogh T

edző: Csorbáné Pintye Tímea : Ezt a két mérkőzést a csoport két legjobb csapatai ellen játszottunk. Voltak helyzeteink,de nem tudtuk megjátszani őket. A 2. mérkőzésen a kapusunk megsérült és a csapat játékosaiból kellett a kapuba állniuk.

tabella: 4.hely- 12 mérkőzés( 2gy, 1d, 9v, 9:47 ga) – 7 pont


 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook