Hírek

<< vissza az előző oldalra

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) - a Vidékjáró kezdeményezés keretében -országos szinten információkat gyűjt a vidéki helyszíneken megrendezésre kerülő programokról


Tisztelt Ügyfeleink!


Ezúton szeretném felhívni szíves figyelmét, hogy a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) kiemelt szakmai partnere, a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) - a Vidékjáró kezdeményezés keretében - ebben az évben is szeretne országos szinten információkat gyűjteni a vidéki helyszíneken megrendezésre kerülő programokról, fesztiválokról.

A vidéki partnerek által beküldött program információk alapján a rendezvények listáját a korábbi években megszokott módon minél szélesebb körben igyekeznek népszerűsíteni honlapokon, FACEBOOK oldalakon, nyomtatott kiadványokban a különböző médiapartnereink segítségével és aktív közreműködésével (www.falusiturizmus.hu, www.videkjaro.hu, www.sokszinuvidek.hu, www.laptopkonyha.hu, www.gasztroutazas.info, www.itthon.hu , www.mok.hu, VERANDA Magazin, Itthonotthon van Magazin, fesztiválnaptárak). Újdonságként egynapos buszos utak szervezését is tervezik ebben az évben az egyes rendezvények helyszínére, magyar és külföldi turisták számára.

A FATOSZ kérésének megfelelően, ezúton szeretném kérni segítő közreműködését abban, hogy az Ön térségéből minél több kulturális (hagyományőrző, kézműves, folklór), aktív- és zöld turisztikai, valamint gasztronómiai program adatai kerüljenek be a Vidékjáró kezdeményezés országos nyilvántartásába.

Kérem, hogy a mellékletben található táblázatot értelemszerűen kitöltve, legkésőbb 2015. január 18-ig (beérkezési határidő!) küldje meg a Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület Helyi Akciócsoport számára:
- e-mail cím: delnyirsegleader@gmail.com
- ingyenes fájlküldő szolgáltatás használatával (pl. toldacuccot) szintén a delnyirsegleader@gmail.com e-mail címre,
- a postai címére: 4254 Nyíradony, Árpád tér 1.

A szervezők kérését továbbítva kérem, hogy a táblázatban lehetőség szerint minden egyes felsorolt rendezvényhez valamennyi oszlopot szíveskedjen kitölteni, a rendezvény leírásánál pedig legalább 10 mondatot szerepeltessen. Kapcsolattartóként olyan személyt szíveskedjen megadni, aki valóban elérhető és kellő információval rendelkezik az adott eseményről. Minden program esetén szíveskedjen legalább egy, jó minőségű, nagy felbontású fényképet is csatolni (pl. a helyszínről, rendezvénysorozat esetén a korábbi években megrendezett valamely rendezvényről, vagy már elkészült, nyilvános grafika, látványterv) amellyel az adott esemény kiadványokban beharangozható.

Az INFORMÁCIÓS TÁBLÁZAT LETÖLTHETŐ ITT.

A felhívással kapocslatosan további kérdéseiket a következő elérhetőségeken tehetik fel:
- e-mail: delnyirsegleader@gmail.com
- telefon: 52/203-249 (Keczán Marina ügyintéző)

Segítő közreműködését előre is megköszönve,

Szajbert Ákos
Munkaszervezet vezető
Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület

feltöltve 2015.01.07.

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook