Hírek

<< vissza az előző oldalra

Futball hétvége

Az elmúlt heti esőzések után a hétvégére megjött a jó idő, kisütött a nap, de ez nem dobta fel labdarúgóinkat, minden csapatunk vereséget szenvedett. Reméljük innen már csak felfelé vezet az út.


Felnőtt csapat

Nyíradony VVTK – Berettyóújfalui SE 0-1 (0-1)

összeállítás: Kerezsi T.-Gyurina J.,Takács A.,Vajda T.,Szilágyi Z.(Keczán L.)-Mercs J.(Bodnár P.)Baranyi B.,Béke F.(Szabó T.)-Biró P.,Lukács L.(Terdik L.)Illés J.
sárgalap:Szilágyi Z, Béke F.

Edző: Orosz János-"Az utolsó 10 percet leszámítva ezen a mérkőzésen is gyengén,akaratlanul játszott a csapat,ilyen kevés mozgással nem lehet mérkőzést nyerni"

tabella: 12.hely – 11 mérkőzés (3gy, 1d, 7v, 11:20 ga) – 10 pont


U 21- es csapat

Nyíradony VVTK – Berettyóújfalui SE 2-4 (1-2)

összeállítás: Balogh V- Rácz J(Veres G), Rózsa N, Gerhel Gy, Orosz E- Tarcsai S, Farkas Z, Varga P, - Illés G, Berna B, Csecsődi I
gólszerzők: Csecsődi I, Tarcsai S
sárgalap: Rózsa N, Farkas Z, Berna B.

edző: Terdik László: az U21-es bajnokságban a legerősebb ellenfél volt, akivel eddig játszottunk. A csapat kihozta a maximumot, a jobb játéktudás diadalmaskodott.

tabella: 12.hely – 11 mérkőzés (2gy, 2d, 7v, 29:36 ga) – 8 pont


U 15-ös csapat

Balmazújvárosi FC – Nyíradony VVTK 4-2 (1-2)

összeállítás: Lukács L.-Kallos Á.,Szakács D.,Gabella J.,Gerghel E.-Pintye V.,Kapusi M.,Mészáros K.-Gönczör R.,Kertész I.,Horváth M. Cserék:Vass G.,Verdes E.,Szabó P.,Szabó S.
gólszerzők: Kertész I.(2)

edző:Orosz János-"A tavalyi bajnokcsapat ellen 60 percen át remekül játszottunk aztán egy kis rövidzárlat következtében kaptunk gyorsan 2 gólt és elúszott a győzelem,de ennek ellenére gratulálok minden játékosomnak"

tabella: 5.hely – 8 mérkőzés (5gy, 0d, 3v, 38:15 ga) – 15 pont


U 18-as csapat

Balmazújvárosi FC – Nyíradony VVTK 8-4 (5-1)

összeállítás: Sipos i, - Gabella J(Illés P), Rácz J, Szilágyi Z, Rózsa N, - Berna B, Veres G, Illés G, - Horváth D(Parcsák M), Gerghel Gy, Urszuly J(Csuka B)
gólszerzők: Rózsa N, Illés G, Urszuly J(2)
piros lap: Rácz J, Rózsa N

edző: Gráma István: az első félidőben a fegyelmezetlen védekezésnek 5 bekapott gól lett az eredménye. A második félidőben rendeztük a sorokat es feljöttünk 1 gólos különbségre, de a srácoknak elfogyott a türelmük és ez eldöntötte a sorsunkat.

tabella: 7.hely – 5 mérkőzés (3gy, 0d, 2v, 22:24 ga) – 9 pontBozsik Kiemelt Torna Balmazújváros

U13-as csapat

U-13:Kovács Krisztián,Szórádi Ádám,Vass Gergő,Birki József,Kovács Rajmund,Erdei Martin,Madugyin Alex,Horváth Márk,Gönczör Róbert,Gönczör Patrik,Nagy András,Balogh Dávid,Balogh Márk,Szabó Soma,
Eredmények:
Nyíradony-Püspökladány 0-1                  
 Nyíradony-Hajdúszoboszló 0-0                   
Nyíradony-Debreceni Honvéd Focisuli 0-2
Nyíradony-Balmazújváros 4-1
Nyíradony-Hte 6-2


Gólszerzők:Gönczör Róbert 3,Balogh Dávid 4,Horváth Márk 2,Gönczör Patrik 1


U11-es csapat
U11: Masek Tamás,Nagy Marcell,Balogh István,Maticska Máté,Illés Gergő,Pintye Patrik,Balogh Rikárdó,Varga szabolcs,Madugyin Márk
Eredmények:
Nyíradony-Püspökladány 0-1
Nyíradony-Hajdúszoboszló 2-3
Nyíradony-Debreceni Honvéd Focisuli 0-6
Nyíradony-Balmazújváros 0-1
Nyíradony-HTE 1-2


Gólszerző:Balogh István,Varga Szabolcs,Nagy Marcell

edző: Kerezsi Tamás : Csapataink kissé álmosan kezdték a mai tornát az időeltolódás rajtuk is meglátszott.A torna harmadik mérkőzésére rendeztük sorainkat és már lehetett látni pozitív megoldásokat szép támadásokat.Folytatás kettő hét múlva.

 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook