Hírek

<< vissza az előző oldalra

OVLSE Labdarúgó Fesztivál augusztus 30-án szombaton

a III. Kerületi TVE sportpályán rendezték meg a VI. Veterán Labdarúgó Fesztivált.

A veterán labdarúgás, a 60 éven felüliek focija 2008 óta része az MLSZ Grassroots-programjának. A 60 éven felüliek labdarúgó programja elsősorban szociális és egészségügyi szempontból fontos, résztvevőit kimozdítja a szociális és egészségügyi inaktivitásból, bekapcsolja őket a kulturális vérkeringésbe.

Ragyogó időben lépett pályára a tizenöt résztvevő csapat Óbudán. A csoportelsők kiegyensúlyozott játékerőt képviseltek, amit az is bizonyított, hogy az elődöntőben büntetőrúgásokkal dőltek el a mérkőzések. A döntő különlegessége volt, hogy a tavalyi évben finálét játszó DASE és a Nyíregyháza csapata között dőlt el a bajnoki cím.

- Míg az elmúlt évben a DASE diadalmaskodott, 2014-ben Nyíregyháza szerezte meg a győzelmet. A díjak átadásában Őze Tibor, Grassroots menedzser mellett Hevesi Tamás is kivette részét, majd az ünnepség végén elénekelte a tornasorozat szlogenjét, az „Egy életen át kell játszani” című dalt, ezt követően pedig remek hangulatú „harmadik félidővel” zárult a VI. Országos Veterán Labdarúgó Fesztivál.

Eredmények:

I. Nyíregyháza
II. DASE
III. Zalaegerszeg
IV. BVSC

Legjobb mezőnyjátékos: Kegyes László (DASE)
Legjobb kapus: Kálmánczhelyi Ferenc (Nyíregyháza)
Gólkirály: Tar László (DASE), Sándor Pál (Örkény), Kozma János (Szeged)
Legidősebb játékos: Farkas Imre (Szeged)


A Nyíradonyi VVTK senior csapatát a fesztiválon Dr. Moldvay István és Szilágyi László képviselte, a Kelet-válogatott tagjaként, melynek tagjai voltak még: Békéscsabáról Mészáros Jenő, Zilbauer Miksa, Kecskemétről Somogyi József, Kiss Sándor, Gödöllőről Bánhegyi Béla, Kőszegi András, Tiszaújvárosról Földesi András, Budapestről Pogács Ferenc.


A Kelet-válogatott eredményei:
Kelet-válogatott – Érmihályfalva 1-1 (góllövő Bánhegyi Béla)
Kelet-válogatott – Nyugat-válogatott 2-2 (góllövő Kiss Sándor , Szilágyi László)


 


balról jobbra 3.Szilágyi László (Nyíradony) 10 Somogyi József ( Kecskemét) 6 Kőszegi András ( pest megye ) Dudás Tivadar a válogatott csapat vezető 17 Várkonyi Béla ( Gödöllő ) : 13 dr. Molday István szövetségi kapitány ( Nyíradony ) 19 Várhegyi Béla ( Pest megye ) 9. Földesi András (Pest megye )18.Zibauer Miksa ( Békéscsaba )20 Kiss Sándor ( Kecskemét) 21 Pogács Ferenc (Pest megye) 12. Mészáros Jenő ( Békéscsaba )Képről hiányzik. Karakas Ferenc ( Kecskemét ) Nyúl István ( Kecskemét )
 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook