Hírek

<< vissza az előző oldalra

Kiütéses győzelem NBI/B utolsó fordulójában

A 2013/2014-es Bajnokság utolsó fordulóján láthattuk szerepelni kézilabdás lányainkat, ezzel a mérkőzéssel lezárult az idei év pontvadászata. 


A megyei rangadónak mondható találkozón a Hajdúnánás csapatát fogadtuk. Ősszel vendégként nagy csatában, egy góllal nyertünk és hoztuk haza a 2 pontot. Hasonló küzdelemre lehetett számítani. Álmosan kezdtük a meccset, így az ellenfél vezetett az első szakaszban, aztán javítottunk, és sikerült kiegyenlíteni, majd a vezetést is megszereztük. A második félidőben már nem volt kérdéses a győzelem. Jó védekezéssel labdákat szereztünk, amiből indításos gólokkal növeltük a különbséget. Néhány kisebb hiba ellenére jól használtuk ki a helyzeteinket. Mindenki játéklehetőséget kapott amit ügyesen ki is használt, így méltóan búcsúzhattunk el a szurkolóktól.

Nyíradony VVTK – Hajdúnánás Termal SC
31- 20 (15- 11)


vezette: Vágó B., Vágó I
kiállítás: 2- 6 perc
büntető: 8-3, 3-2

Kolsofszki, Kincs H. 4, Szűcs 10, Vancsa 8, Fábián 3, Láng 4, Horváth 1
csere: Hadas, Gulyás, Kun 1, Kincs E., Jantó, Csősz,

Sztancs Tibor: Nagyon jó védekezéssel a helyzetek kihasználva jól játszottunk. Mindenki játéklehetőséget kapott és hozzátette a teljesítményét a sikerhez.


Junior:

Nyíradony VVTK – Hajdúnánás Termal SC
13 – 32 (9-11)


vezette: Móré, Székely
kiállítás: 6 perc, 0 perc
büntetők: 1-1, 4-2

Nagy, Máté 3, Toma Denisa 1, Szabó 2, Mogyorósi 1, Vargics L., Réder 1,
csere: Ossik, Lakatus 1, Toth V. 1, Toth M., Caragilov, Pursel Raluca 3, Torda Vanessa, Danga Nicoletta

Edző: Bertalan Zoltán, Leu Eugén
Az első félidőben jól tartottuk magunkat. Az Érmihályfalvi kislányokkal kiegészült vegyes csapat meglepően jól játszott. A második félidőre elfáradtunk fizikálisan és fejben is elfáradtunk.Serdülő:
2014.05.05.

Nyíradony VVTK – Hajdúböszörményi TE
10-23

Nagy Heléna, Magyar Bettina, Máté Anna, Hutka Diána, Vargics Liliána, Barnucz Viktória, Vargics Vivien, Üveges Annamária, Rérer Katalin Bianka, Varga Cintia, Kiss Daniella Zsófia, Ossik Bettina, Gliga Tamara

Edző: Bertalan Zoltán
Évzáró a kézis lányoknál:

Egyesületünk kézilabda szakosztályában 2013/14-es szezonban több mint 100 kézilabda játékos folytatta az edzéseit és versengett a mérkőzéseken, az óvodás korcsoporttal kezdve a felnőttekkel bezárólag.

Az ovisok heti két edzéssel sajátították el a kézilabdázás alapjait és számukra rendszeresen házi versenyeket rendeztünk, és együtt ünnepeltünk a rendezvényeiken.

U-8 és U-12-es csapatunk az Országos Gyerek Bajnokság mérkőzésein szerepel.

A serdülők az Országos serdülő bajnokságban, míg a Juniorok és a felnőttek az NBI/B keleti csoportjában játszották mérkőzéseiket.

Az Utánpótlás nevelés terén nem a jó helyezésre, hanem a gyerekek egyéni képességeinek fejlesztéseire törekszünk. Nagy sikerként könyveljük el, hogy játékosunk Orosz Melissza bekerült a Magyar Kézilabda Akadémiára és ott nagyon jól megállja a helyét.

Ez évben a felnőttek az NBI/B Keleti csoportjának ötödik helyét szerezték meg, ami a sok sérülést figyelembe véve jó teljesítménynek mondható.

A szakosztályban dolgozó játékosok és edzők munkáját elismerés illeti és a bajnoksága befejezése alkalmából – minden résztvevő munkáját megköszönve- a legjobb teljesítményt nyújtóknak különdíjakat adunk át.

Nyíradony VVTK Kézilabda szakosztályának a 2013/14- es évadban, a legjobb teljesítményt az alábbi játékosok nyújtották

- U-8: Erdélyi Kinga: Edzője: Szakályné Horváth Beáta

- U-12: Czakó Lilla: Edzője: Markovits Mátyás, Szűcs Nikolett

- Serdülő: Toma Denisa : Edzője: Leu Eugén Krisztián

- Serdülő: Hutka Diána: Edzője: Bertalan Zoltán

- Junior: Szabó Polett: Edzője: Bertalan Zoltán

- Felnőtt: Lévai Zsófia : Edzője: Sztancs Tibor

Az év edzője: Szakályné Horváth Beáta


 

<< vissza az előző oldalra

Képgaléria

Bajnokavatás Bajnokavatás

Oldalajánló

Sport hírek

Facebook